8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Park Gohren am See
bekijk 22 foto 's en 1 video
Erkend

Camping Park Gohren am See

De uitgestrekte camping ligt aan de Bodensee. De staanplaatsen bevinden zich aan de kant van het water en liggen apart van de vaste plaatsen. Het tentenveld ligt relatief ver van de voorzieningen. Er zijn een hondendouche, een oplaadpunt voor elektrische fietsen, een 'tent'-kerk, een kinderboerderij, diverse speelvoorzieningen en een uitgebreid activiteitenprogramma. Er is een kiezelstrand, toegankelijk voor dagrecreanten tegen betaling.

Camping Park Gohren am See is een zeer grote camping met bijna 2000 staanplaatsen en ligt aan de oever van de Bodensee, vlak bij een haven met zeilboten en een kiezelstrand. Vanaf het terrein is veel te ondernemen, zowel op de Bodensee zelf als in de omgeving.Staanplaatsen en huuraccommodaties

Deze uitgestrekte camping, met een ouder deel met veel hagen en een nieuwer deel met sobere begroeiing, ligt in een voormalige boomgaard aan de Bodensee. In 2015 is een nieuw sanitairgebouw geplaatst. Hier is ook een mogelijkheid om te koken. De tentplaatsen zijn autovrij. Groepen jongeren moeten vooraf reserveren, een volwassen begeleider is verplicht. Let op: de toegangsweg is smal. Wie geen eigen kampeermiddel heeft, kan kiezen uit meerdere huuraccommodaties. Naast ingerichte safaritenten zijn dat heel bijzondere minilodges voor 2 personen, kleurige houten vakantiewoningen met veranda, huurcaravans, huurtenten en tipi’s (tot 15 personen).

Goed gesorteerde supermarkt

Aan het meer ligt een kiezelstrand. Zwemschoenen meenemen, want de stenen kunnen scherp zijn. De camping heeft een uitgebreid activiteitenprogramma en een kinderboerderij. Op de camping is een restaurant aanwezig (ook voor ontbijt vanaf 09.00 uur). Een andere optie op loopafstand is het restaurant in de haven. Op de camping zijn verder een fietsverhuur, een goed gesorteerde supermarkt, sauna, massage, een kinderspeelplaats, een binnen speeltuin, trampolines en een kinderboerderij. Vanaf de camping wordt dagelijks van alles georganiseerd zoals duikcursussen, een tocht met een huifkar en zeiltochten. Er is geen zwembad op de camping; op 3 km afstand vind je zowel een overdekt bad als een buitenzwembad.

Dagexcursies

Een leuke dagexcursie is die met een boot naar het bloemeneiland Mainau, Bregenz (Festspiele), Lindau of Friedrichshafen en daar uitwaaien op de boulevard. Spectaculair is de catamaran tussen Friedrichshafen en Konstanz. Een ander mooi doel vanaf de camping is de watervallen van Schaffhausen, ook bereikbaar per boot vanaf de Bodensee.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Park Gohren am See heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Park Gohren am See is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa