3 sterren

Camping Romantische Straße

DuitslandBaden-WürttembergCreglingen  (sitecode 36486)

Camping Romantische Straße

DuitslandBaden-WürttembergCreglingen
3 sterren
Erkend

Het kampeerterrein ligt in een dal en wordt doorsneden door een beek. De vaste en de toeristische standplaatsen liggen van elkaar gescheiden. Op de camping ligt een midgetgolf, ernaast een zwemmeer met een waterspeelplaats. Het meer met ligweide is via een deur in de dam te bereiken. Er zijn douches, toiletten, snackbar en afvalbakken.

Geniet van het Duitse Taubertal op camping Romantische Straße

Wie op zoek is naar een perfect verzorgde camping in het schitterende Taubertal is bij camping Romantische Straße aan het juiste adres. Deze groene terrassencamping ligt aan de 385 kilometer lange Romantische Straße. Op deze camping heb je de beschikking over prachtige faciliteiten, zoals minigolf, een verwarmd zwembad en een restaurant met bierterras.

Kamperen bij Romantische Straße

De schaduwrijke camping is netjes verzorgd en biedt 100 toeristische staanplaatsen voor enthousiaste kampeerders. Enkele kampeerplekken bevinden zich naast de Herrgottsbach. Vouwwagens, campers en caravans zijn op het kampeerterrein toegestaan. Wie echter tijdens de vakantie graag over meer comfort beschikt, boek een van de stacaravans op de camping.

Eindeloos veel waterpret

Voor een verfrissende duik in het water wandel je naar het overdekte verwarmde zwembad op camping Romantische Straße. In dit zwembad komen ook gasten van buiten de camping. Daarnaast ligt de camping naast een stuwmeer met volop mogelijkheden om te zwemmen. Rondom het meer bevindt zich een zandstrand en ligweide.

Faciliteiten voor de kinderen

De kinderen vermaken zich op camping Romantische Straße uitstekend met de prachtige sport- en spelfaciliteiten. Naast het verwarmde zwembad is er onder andere minigolf, een schitterende speeltuin en een waterspeelplaats bij het zwemmeer. De omgeving leent zich daarnaast voor kilometerslange wandel- en fietstochten.

Voorzieningen binnen handbereik

Wat prettig is tijdens een onbezorgde vakantie, is dat de horecavoorzieningen in de buurt zijn. De camping beschikt over een gezellige snackbar en restaurant voor smakelijke maaltijden. Bijzonder is het uitgebreide bierterras waar je ambachtelijk gebrouwen Duits bier kunt bestellen. Verder is er dagelijks vers brood op de camping verkrijgbaar. Een supermarkt bevindt zich op 3,5 kilometer afstand.

Omgeving

Middeleeuwse kastelen en fraaie vakwerkhuizen bij camping Romantische Straße

De schitterende camping Romantische Straße bevindt zich aan de 385 kilometer lange gelijknamige populaire route in Duitsland. Deze route loopt van de rivier de Main tot de Duitse Alpen. In deze streek reis je langs aantrekkelijke barokkerken, middeleeuwse kastelen, authentieke vakwerkhuizen en schitterende poorten. Een aanrader is de Herrgottskirche in Creglingen.

Wandelen in de fraaie universiteitsstad Würzburg

Vlak bij camping Romantische Straße ligt de universiteitsstad Würzburg. Deze stad is na de Tweede Wereldoorlog volledig in oude glorie hersteld. Dwaal over de romantische steegjes met schitterende gevels.

Lees meer over Baden-Württemberg

Naar accommodaties