3.2 sterren

Camping Schwarzwaldhorn

DuitslandBaden-WürttembergSimonswald  (sitecode 37030)

Camping Schwarzwaldhorn

DuitslandBaden-WürttembergSimonswald
3.5 sterren
CharmeErkend

De camping ligt tegen de berghelling van het Simonswald. De deels autovrije staanplaatsen bevinden zich op terrassen onder oude (hoogstamfruit)bomen. Er zijn een tafeltennistafel en een tafelvoetbalspel. Het verwarmde openluchtbad naast het terrein is voor campinggasten gratis toegankelijk. Het dorp ligt op loopafstand. Kampeerders krijgen een gratis openbaar vervoerkaart voor het Zwarte Woud en omgeving.

Omgeving

Natuur en cultuur rond camping Schwarzwaldhorn

Met een ligging midden in het Zwarte Woud is camping Schwarzwaldhorn is goede uitvalsbasis om het Simonswald-dal te ontdekken. Hier wandel je door de ongerepte natuur langs vele boerderijen. De nabijgelegen watervallen van Zweribach zijn een indrukwekkend natuurspektakel dat niet mag ontbreken op je wandelroute, net als het molenwandelpad dat je naar vijf cultuurhistorische molens in het Zwarte Woud leidt.

Ben je benieuwd hoe de mensen 50 jaar geleden leefden en werkten in het Simonswald-dal? Ontdek het in het dorpsmuseum Jockenhof, dat op vijf kilometer van camping Schwarzwaldhorn staat.

Lees meer over Baden-Württemberg

Naar accommodaties