9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Gugel-Dreiländer-Camping- und Freizeitpark
bekijk 15 foto 's
Erkend CKE

Gugel-Dreiländer-Camping- und Freizeitpark

Deze familiecamping ligt in een bos met veel open plekken voor de zon. De toerplaatsen liggen aan straatjes op gevarieerde kampeerweiden met verschillende soorten bomen. Voor passanten is er een apart terrein. Op gehoorsafstand ligt een snelweg. De camping heeft een kinderboerderij, solarium en wellness-voorzieningen waaronder massage. Op de Rijn zijn begeleide kanotochten mogelijk en langs de Rijn kan -ook onder begeleiding- gewandeld en gefietst worden.

Midden tussen de heide en het bos van Neuenburg am Rhein ligt Gugel Dreiländer Camping. Bijna op de grens van Duitsland en Frankrijk. Alleen autosnelweg 5 en de rivier de Rijn scheiden je van het buurland.

Gugel Dreiländer Camping und Freizeitpark heeft zijn 220 toeristische standplaatsen en 190 seizoenplaatsen op een gevarieerde manier aangelegd. Geen rechte straatjes maar voor een deel naast elkaar langs een pad, of juist op korte paadjes, tegenover elkaar. Vaak geven bomen en heggen de grootte van de kampeerplek aan. Je kunt kiezen uit een plek van 80 m2 of van meer dan 100 m2. Op de camping is plaats voor 25 campers, buiten de camping kunnen nog eens 30 camperaars overnachten. Laatkomers en vroege vogels kunnen een nachtje doorbrengen op een apart weiland, bij de campingingang. Voor kampeerders op doorreis zijn speciale plekken waar je met de caravan aangekoppeld kunt staan.

Midden op de camping vind je alle faciliteiten. Van receptie, goed gesorteerde campingwinkel, overdekt zwembad met beachbar tot en met diverse speeltuinen, voetbalveld en restaurant. In het wellness-centrum is een sauna, een stoombad, een rustruimte en een beautycenter. Op het zonneterras dat aan het zwembad grenst staan ligbedden. Er zijn negen privé-badkamers te huur. In de schoolvakanties biedt Gugel Dreiländer Camping een gevarieerd animatieprogramma voor kleine en grote kampeerders. Knutselen, schilderen, schminken, stokbrood grillen en spannende wandelingen maken.

Dit Rijndal is het uitgangspunt voor uitstapjes naar de Elzas, naar Zwitserland of naar de Rijn zelf. Met 20 autominuten ben je in het Zwarte Woud en ontdek je daar schilderachtige dorpjes. Een populaire bestemming is de Hochblauwen, een berg van 1.165 die je vanaf de camping al kunt zien. Bij mooi weer zie je paragliders en deltavliegers in de lucht.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Gugel-Dreiländer-Camping- und Freizeitpark heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Gugel-Dreiländer-Camping- und Freizeitpark is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa