8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Hegau Familien-Camping
bekijk 20 foto 's
Best

Hegau Familien-Camping

De camping ligt in een open dal. Over het terrein stroomt een beekje. Er zijn een publiek toegankelijk overdekt zwembad, een jeugdruimte, een trapveldje, skelterverhuur en aanbod van massages. Eén maand in het hoogseizoen is er naast de camping een circus. Genomineerd als Camping van het Jaar 2017 in de categorie ‘de mooiste camping voor gezinnen met kinderen’ (tot 12 jaar). Bij de zwemvijver is een openbare ligweide met een steiger, een zwemplatform, een glijbaan en eenvoudig sanitair.

Middelgrote, vlakke camping op 650 m hoogte, dicht bij de Zwitserse grens. Vanaf de velden, mooi gelegen in een open dal, heb je rondom zicht op heuvels en hellingen. Over de camping stroomt een kleine beek en er is een zwemvijver met een ligweide. De camping ligt aan de rand van Tengen (centrum op ca. 600 m).Eigen tent of camper, of een ‘Holzhäusle’

Met je eigen tent boek je hier een van de staanplaatsen op gras. Op en om de grasvelden zijn jonge boompjes geplant, die voor groen zorgen maar nog niet veel schaduw geven. De staanplaatsen liggen daardoor vrij en zonnig. Er zijn verschillende velden voor tenten. Gezinnen met jonge kinderen kamperen graag op het veld dat al wel wat schaduw van loofbomen heeft en dat dicht bij het overdekte zwembad en de sanitaire voorzieningen ligt. Met caravan of camper kampeer je op gras of op kiezelbodem. Zowel voor staanplaatsen van tenten als van campers en caravans is huren van een van de privé-wasruimtes mogelijk. Accommodaties huren kan hier ook: je hebt de keuze uit mobilhomes, glampingtent-lodges of kleine houten Holzhäusle. Elk met eigen grootte, charme, comfort en voorzieningen.

Binnenspeeltuin en zwemvijver

Kinderen kunnen lekker spelen en plezier maken in de buitenspeeltuin. In de overdekte speeltuin springen ze rond op de opblaastoestellen. In het hoogseizoen is er animatie voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Bij de zwemvijver, met een steiger en een zwemplatform, kun je lekker zonnen op een ligweide. Het zwemwater is ook toegankelijk voor dagjesmensen. In het openbare overdekte zwembad, met grote glazen wanden, zwem je ook bij minder stralend weer. Hier vind je ook een wellnesscentrum met onder andere een stoombad en een sauna. In het restaurant kun je ’s avonds samen uit eten.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Hegau Familien-Camping heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Hegau Familien-Camping is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa