8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Sonnencamping Albstadt
bekijk 29 foto 's
Erkend CKE

Sonnencamping Albstadt

De camping ligt op een zuidelijke, zonnige helling. De standplaatsen bevinden zich op langgerekte terrassen. Er is een weids uitzicht. De plaatsen zijn verhard met grind vermengd met gras. Er groeien nog jonge loofbomen. In de omgeving zijn veel wellness-voorzieningen, waaronder een binnen- en buitenbad. Campinggasten kunnen tegen gereduceerde prijs gebruik maken van de zwembaden op 250 m.

Fraai gelegen, vlakke camping met verrassende huuraccommodaties. Camping Albstadt ligt in Schwabisch Alb, dat bekend staat als een van de zonnigste plekken van Duitsland. De naam Sonnencamping is dan ook niet zomaar gekozen. Deze kleine camping is overigens ook in de winter open. Langgerekte terrassen

Het kampeerterrein ligt op een zuidelijke, zonnige helling. De staanplaatsen bevinden zich op langgerekte terrassen met een weids uitzicht op het heuvelland van Schwabisch Alb. De plaatsen zijn verhard met grind. Er groeien jonge loofbomen, waardoor er nog niet veel schaduwplekken zijn. Ook beschikbaar: kook- en afwasgelegenheden, wasmachines met droger en een mountainbikewasplaats. Sonnencamping Albstadt heeft een aantal bijzondere huuraccommodaties, zoals een zogenaamd slaapvat; een volledig ingericht huisje in de vorm van een vat voor 4 personen. Verder zijn er ingerichte tenten en bungalows te huur.

Zwemcomplex Badkap

Op 500 meter van de camping ligt het grote zwemcomplex Badkap, met meerdere (overdekte) zwembaden en veel wellness-voorzieningen. Campinggasten kunnen dit park met korting bezoeken. In Albstadt is verder een bikepark en een klimpark. Binnen een straal van 25 km van de camping zijn verschillende burchten en kastelen te bezoeken. In de winter is er in de buurt een klein skigebied en veel langlaufloipes. Het is tevens een prima gebied om te wandelen en te fietsen.

Verse koffie en broodjes

Op de camping is een kleine winkel waar naast boodschappen ook verse koffie en broodjes verkrijgbaar zijn. In het zwemcomplex Badkap is ook een restaurant en een groot buitenspeelterrein. Verdere voorzieningen in de buurt: een manege, een golfbaan en fietsverhuur.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen Prijsindicatie staanplaats hoogseizoen
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Sonnencamping Albstadt heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Sonnencamping Albstadt is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa