Vakantieparken in Beieren

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Beieren

Wissen
2 personen
1 campings gevonden
<
1
>

Geniet in een prachtig landschap vanaf een vakantiepark in Beieren

Vertoef je graag in bergachtige landschappen? Dan zit je op een vakantiepark in Beieren helemaal goed. Bergen, bossen, vlaktes, rivieren en meren wisselen elkaar af en brengen je volledig tot rust. Beieren is een prima bestemming om op adem te komen, want naast de sprookjesachtige natuur zijn er ook veel ontspanningsmogelijkheden.

Wandelen in de Beierse Alpen

Houd je van wandelen in een mooi landschap? Maak een wandeltocht in de Beierse Alpen. Deze bergen liggen tussen München en de Oostenrijkse grens; sommige toppen zijn maar liefst 3000 meter hoog. De Beierse Alpen staan ook bekend vanwege de vele meren, waaronder de Wörthsee. Zwemmen, kajakken en windsurfen behoren daarom eveneens tot de mogelijkheden.

Ontdek sprookjeskasteel Neuschwanstein

Bij een vakantie in Beieren hoort ook een bezoek aan sprookjeskasteel Neuschwanstein. Het kasteel in neo-romaanse stijl is gebouwd op een rots en je hebt dus een spectaculair uitzicht over de omgeving. Walt Disney gebruikte dit negentiende-eeuwse kasteel als inspiratie voor het kasteel van Doornroosje in Disneyland.

Proef bier uit Beieren

Tijdens je verblijf op een vakantiepark in Beieren maak je kennis met het lokale bier. In deze streek staat de helft van alle Duitse brouwerijen, namelijk zo'n 600 stuks. De typische bieren uit onder andere Kulmbach, Mainfranken, Reuth, Hof en München mogen nergens anders worden gebrouwen. Zorg dus dat je een aantal biertjes proeft voor je weer huiswaarts keert!