Campings in de Eifel met overdekt zwembad

  • Ook bij regen lekker zwemmen
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in de Eifel met overdekt zwembad

2 personen
0 campings gevonden

Gegarandeerd waterpret op de camping in Duitsland in de Eifel met overdekt zwembad

Wil je op vakantie zeker zijn van een zwempartij? Kies dan voor een camping in Duitsland in de Eifel met overdekt zwembad. Op deze geselecteerde campings is een dagje slecht weer geen probleem. Daarnaast is een overdekt zwembad op de camping in het voor- en naseizoen ook erg fijn. Tot slot zijn ze voor een weekendje weg of korte vakantie eveneens een prima optie.

Volop zwemplezier op deze Duitse campings in de Eifel

Op de camping in Duitsland in de Eifel met overdekt zwembad is er waterplezier voor jong en oud. Peuters kunnen terecht in het peuterbadje en oudere kinderen doe je een groot plezier met een zwembad met glijbaan. Houd je van baantjes trekken, dan kan dat natuurlijk ook. Op sommige campings vind je naast een indoorzwembad een buitenzwembad, zodat je bij mooi weer ook van de zon geniet.

Een andere omgeving vlak bij huis

Je laadt je accu op in de natuur in de Eifel. Je hoeft niet ver te reizen en staat dan in een hele andere omgeving. Naast wandelen en fietsen in dit heuvelachtige landschap zijn er verschillende leuke plaatsjes die een bezoek waard zijn. Maak een boottocht op de Rursee en ontdek de mooie plaatsen rond dit stuwmeer.