9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campingpark Kühlungsborn
bekijk 30 foto 's en 1 video
Best CKE

Campingpark Kühlungsborn

Het terrein ligt in een bos- en duingebied aan de Oostzee. De veelal afgebakende staanplaatsen bevinden zich grotendeels onder hoge dennenbomen, deels op open terrassen. Er zijn een multifunctionele recreatieruimte, twee restaurants en een aanbod van massages. Elektrische fietsen zijn te huur. Er is ook een boccia-baan; een soort jeu-de-boules. Direct naast de camping is een supermarkt. Er is een zandstrand van ruim 30 m breed met een apart gedeelte voor naturisten en voor honden.

Campingpark Kühlungsborn ligt aan de Oostzee in het noorden van Duitsland, om precies te zijn aan de Lücker Bocht. Onder de rook van de plaats Kühlungsborn. Een camping tussen de hoge dennenbomen van een bos- en duingebied.

Campingpark Kühlungsborn strekt zich in zijn volle lengte uit langs de duinen en het strand van de Oostzee. De staanplaatsen liggen voor een deel tussen die hoge dennenbomen en voor een deel op open terrassen. Er is plek voor zo’n dertig campers aan de kopse kanten en zijkanten van twee velden. Van elkaar gescheiden door lage heggen en hoge bomen. Voor de verhuur zijn er verschillende vakantiewoningen.

Wellness op de camping

Vanaf de winter van 2017 is Campingpark Kühlungsborn ‘wintervast’. Rond Kerst en Oud&Nieuw kan je er nu ook kamperen. Het nieuwe sanitairgebouw is ‘wintervast’, bovendien kan je er nu ook genieten van een Finse sauna, een bio-sauna plus een infraroodcabine, een turksbad en je hebt keuze uit een groot aantal massages. Het sanitair heet op deze camping Poseidons Reich en er zijn drie gebouwen. In ‘Reich 1’ zijn de wastafels op een bijzondere manier opgesteld. ‘Reich 2’ is najaar 2017 opgeleverd en bestaat uit twee etages. ‘Reich 3’ is juli 2016 volledige gerenoveerd met de onmisbare Poseidon-uitstraling. Midden op de camping vind je de recreatiezaal, het restaurant, een ‘Imbiss’ en een broodjeswinkel. Nog een ander restaurant ligt nét buiten de camping.

Creatief animatieteam

Het creatieve animatieteam houdt jong en oud bezig. Van wandeltochten en een fakkeloptocht tot stokbrood bakken op het kampvuur. Heb je inline-skates, neem die mee, want op de camping is een inline-skatebaan.

Flaneren langs de Oostzee

Kühlungsborn is een grote groene stad aan de Oostzee met de langste flaneerboulevard van Duitsland. Prachtig gerestaureerde villa’s en hotels geven de boulevard extra cachet. Flaneren geblazen dus, vanuit Camping Kühlungsborn.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingpark Kühlungsborn heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Campingpark Kühlungsborn is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa