9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campingpark Ostseebad Rerik
bekijk 30 foto 's
Erkend CKE

Campingpark Ostseebad Rerik

De camping ligt aan de rand van de bebouwde kom. Op het terrein groeien overwegend jonge bomen. De standplaatsen zijn afgebakend met lage struiken. De camperplaatsen liggen apart en hebben een eigen toegang. Aan de overkant van de weg ligt een klein industrieterrein. De camping heeft een eigen visrokerij met vers gevangen vis uit de Oostzee.

Een grote, rustige familiecamping die op een steenworp afstand van de Oostzee ligt. De camping is ruim aangelegd en heeft prachtig sanitair.

Het kampeerterrein ligt in de deelstaat Mecklenburg-Vorpommern, aan de rand van de bebouwde kom van Rerik. Op het terrein groeien overwegend jonge bomen. De ruime staanplaatsen zijn van elkaar afgebakend met lage struiken. De camperplaatsen liggen apart en hebben een eigen toegang. Er zijn ook tenten, bungalows en blokhutten te huur op deze camping. Het sanitair is modern en zeer schoon. In het sanitairgebouw klinkt zachte achtergrondmuziek.

Strand en kampvuren

Vanaf Camping Ostseebad Rerik is het 300 meter lopen naar het strandje aan de Oostzee. Om het te bereiken moet je een trap van zo’n 15 meter afdalen; deze is ook goed begaanbaar voor senioren. Het smalle strand heeft keien en grind. De camping heeft een beachvolleybalveld en een voetbalveld en 2 speeltuinen voor de kinderen. Ook is er een klein restaurant met snackbar. Er is een enthousiast kinderanimatieteam en er zijn regelmatig thema-avonden en grote kampvuren. In de zomermaanden is er een heuse bioscoop in een tent.

Rerik en Wismar

De mooie, heuvelachtige omgeving van de camping biedt prima mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Rerik zelf ligt op loopafstand en is een authentiek, rustig stadje waar je goed kunt eten en mogelijkheden vindt om te zeilen, surfen, duiken en vissen. Camping Ostseebad Rerik ligt 30 kilometer ten westen van de historische havenstad Wismar. Het is een prachtige Hanzestad met een stadskern die op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. Aan de zeer grote marktplaats staan prachtige patriciërshuizen, pakhuizen en kantoren.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website
Social Social

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingpark Ostseebad Rerik heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Campingpark Ostseebad Rerik is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa