8680 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Ostseecamping Ferienpark Zierow
bekijk 16 foto 's en 1 video
Best CKE

Ostseecamping Ferienpark Zierow

Deze familiecamping ligt direct aan het Oostzeestrand in een landelijke omgeving. Er is begroeiing van enkele hoge bomen en struiken. Er zijn een kinderboerderij en een fitnesspark. Tevens is er vlak bij de sauna een bowlingbaan. Ook is er een praktijk voor fysiotherapie en medicinale massage. Er is een 10 meter breed strand met zand en kiezels, te bereiken via een trap. Een deel is ook toegankelijk voor honden.

Deze zeer schone en verzorgde camping met ruime staanplaatsen vind je aan een strand aan de Oostzee. Je kampeert hier tussen de oude Hanzesteden Lübeck en Wismar in een rustig gebied met landweggetjes en bomen. De Nederlandse eigenaar is erg gastvrij.

De camping ligt in een landelijke omgeving en er is begroeiing van enkele hoge bomen en struiken. De staanplaatsen zijn deels afgebakend en deels op een veld zonder indeling te vinden. De staanplaatsen aan de kust met uitzicht op zee zijn alleen geschikt voor caravans en campers, net als de comfortplaatsen op een paar minuutjes van het strand. Het Familie tentveld is in het hoogseizoen bestemd voor gezinnen met kleine kinderen. Haast alle staanplaatsen zijn voorzien van elektriciteit.

Er zijn ook mobilhomes te huur. Het sanitair, de winkel en de receptie zijn gemoderniseerd. De sanitairgebouwen zijn groot en schoon, in een van de gebouwen vind je een speciale kinderbadkamer.

Kamperen aan het strand aan de Oostzee

Het eenvoudige restaurant is goed en goedkoop, maar net buiten de camping vind je nog een leuk restaurant. Op het terrein is een praktijk voor fysiotherapie en medicinale massage. Er zijn een kinderboerderij en een fitnesspark. Er is een zandstrand (ca. 400 x 10 m) met kiezels, hier kan ’s zomers wel zeewier liggen. Het kleine zandstrand is via een trap te bereiken en deels toegankelijk voor honden. In de omgeving kun je leuk wandelen en fietsen.

Kindvriendelijke camping

In het hoogseizoen en tijdens Pasen en Pinksteren is er een gevarieerd recreatieprogramma met knutsel- en speelactiviteiten in de kids club: van paaseieren zoeken met de paashaas tot een wedstrijdje zandkastelen bouwen. In het restaurant krijgen kinderen tot 1,10m lengte een gratis kindergerecht in gezelschap van minstens één betalende volwassene. De binnenspeeltuin is een uitkomst voor een regenachtige dag.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Ostseecamping Ferienpark Zierow heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Ostseecamping Ferienpark Zierow is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa