Kamperen in de Nordheide

6 campings, vul je reisgegevens in om het aanbod te zien

Calendar
Aankomst

-

Vertrek

-

Guests

Kamperen in de Nordheide

Geselecteerde Campings

Stover Strand Camping
Favorieten
Stover Strand Camping

Duitsland / Hamburg

ANWB Camping LogoInspectie

4.0Erg goed(221Recensies)

Alle 6 campings bekijken
  • Populaire regio's
  • Inspiratie

Kamperen in de Nordheide

Camping Land an der Elbe

Duitsland / Nedersaksen / Drage

4.6Uitstekend(18Recensies)

Dichtbij het strandHonden toegestaanBroodservice

Staanplaatsen (50)

Huuraccommodatie (1)

Direct boekbaar
Stover Strand Camping
Favorieten

Feiten over camping

Aantal campings6
Beoordelingen van campings271
Gemiddelde beoordeling4.4

Populaire campings

1
Stover Strand Camping
Deze eenvoudige en vlakke camping ligt net achter de Elbe-dijk. Bij de jachthaven en de sportvelden zijn er buiten de dijk velden voor campers en tenten en ook voor caravans zijn er plekken aan de riv… Camping profielpagina

Kampeervakantie in een stacaravan

Populaire voorzieningen

WiFi

Internet

Grocery

Supermarkt

Restaurant

Restaurant

Bakery

Broodservice of bakkerij

Wellness

Wellness

Bathing Possibility

Mogelijkheid tot baden

Sanitary Facilities

Sanitaire voorzieningen zeer goed

Washing Machine

Wasmachine

Playground

Speeltuin

About Us

Het ANWB-team

Camping Land an der Elbe
Camping Land an der Elbe

De campings op de Nordheide, gelegen ten zuiden van de Hanzestad Hamburg, nodigen natuurliefhebbers, gezinnen en hondenbezitters uit voor een ontspannende vakantie in deze bijzondere regio van de Lüneburger Heide. Wandelingen, langere tochten en fietstochten voeren u onder andere door heuvelachtige heidelandschappen of zeldzame heidelandschappen zoals het Hangquellmoor of het Große Evestorfer Moor met zijn unieke fauna. Talrijke excursiebestemmingen zoals het wildpark Schwarze Berge of het openluchtmuseum op de Kiekeberg zullen jong en oud bekoren.

Kamperen in de Nordheide

Van Hamburg in het noorden tot Soltau in het zuiden zijn in de Nordheide campings te vinden. Natuurliefhebbers en gezinnen vinden er vele zwemmeren die een eldorado zijn voor zwemmers en watersporters. Vanuit het stadje Buchholz rijdt u in ongeveer een half uur naar Hamburg, waar veel bezienswaardigheden uitnodigen tot een omweg naar de metropool. Ook rond Soltau in de regio Nordheide zijn kindvriendelijke campings te vinden. Op de meeste campings zijn honden welkom. De stad ligt direct aan de 223 km lange Heidschnuckenweg, die door het zacht glooiende, deels beboste landschap van de Lüneburger Heide loopt. 24 geselecteerde, goed onderhouden fietspaden nodigen uit tot ontspannende tochten door idyllische en fascinerende natuurparken.

Beste tijd om te reizen

Het vriendelijkste weer, met gemiddeld zeven uur zon per dag, is tussen mei en augustus. Dan is het ook het warmst, met gemiddelde maxima van 23 graden Celsius. Van begin augustus tot half september, wanneer de bremheide paars bloeit, is de sfeer bijzonder romantisch, met zachte temperaturen van gemiddeld 19 graden Celsius. De Nordheide dankt zijn weelderige flora aan een gematigd, warm en vochtig klimaat. Omdat er regelmatig neerslag valt, is het raadzaam regenkleding mee te nemen - vooral natuurlijk voor uitstapjes in de natuur. De meeste campings gaan open in maart of april, wanneer de vorstperiode bijna voorbij is en de thermometer stijgt tot een aangename 15 graden.