Campings in Duitsland waar honden zijn toegestaan

  • De leukste campings voor jou en je trouwe viervoeter
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings in Duitsland waar honden zijn toegestaan

2 personen
638 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Midden in de natuur kamperen op een camping in Duitsland met je hond

Tijdens een vakantie op een camping in Duitsland met je hond kampeer je midden in de natuur. Het land is erg geliefd onder gezinnen door de variatie in landschappen en culturele bezienswaardigheden. Of je nu voor een camping kiest diep in het zuiden in Beieren, dicht bij de grens van Nederland, aan de Oostzeekust of rond Berlijn; je ervaart overal het ultieme vakantiegevoel.

Je trouwe viervoeter kan ravotten in de gevarieerde Duitse natuur

Het Zwarte Woud, de Eifel en het Sauerland zijn stuk voor stuk geweldige gebieden voor een actieve vakantie. Vanuit de camping in Duitsland heb je de keuze uit tientallen routes. Terwijl je geniet van een ontspannen wandeling is je trouwe viervoeter druk op zoek naar een stok, rolt in de modder of speelt in het water. 's Avonds kom je tot rust op een comfortabele camping, terwijl je hond langzaam in slaap valt na een actieve dag.

Kamperen in een landelijk gebied met een rivier, meer of recreatieplas in de buurt

Vier je vakantie op een camping in Duitsland met je hond, dan speelt de omgeving een grote rol. Je kampeert altijd in een landelijk gebied met een rivier, meer of recreatieplas in de buurt. De kids vermaken zich in het zwembad, trappen een balletje op het speelveld of spelen tafeltennis.