Campings voor hondenliefhebbers in Duitsland

  • De leukste campings voor hondenliefhebbers
  • Speciale faciliteiten voor honden
  • Geselecteerd door de ANWB

Campings voor hondenliefhebbers Duitsland

Landen
Duitsland
X
Wissen

664 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Op vakantie met je viervoeter bij een hondencamping in Duitsland

Vier weekjes op een schitterende camping met een zee van ruimte om je kampeerplek, terwijl je weet dat je hond ergens achter de omheining van een pension verblijft. Dat klinkt tegenstrijdig! Gelukkig verwelkomen steeds meer campings graag je volledige gezin, inclusief hond. Van een simpele "huisdieren toegestaan" tot een heus hondenparadijs met faciliteiten voor je viervoeter: de ANWB selecteert binnen dit thema de beste hondencampings in Duitsland. Zo geniet je met het hele gezin, inclusief je hond, van een onvergetelijke vakantie!

Speciale faciliteiten voor de honden

De hondencampings in Duitsland beschikken over speciale faciliteiten voor de dieren, zodat je een prachtige vakantie beleeft. Te denken valt hierbij bijvoorbeeld aan een stevige omheining, extra ruime kampeerplekken, een hondenuitlaatplaats, een speciale dierentrainer of in sommige gevallen zelfs een hondenzwembad. Er zijn zelfs campings met een ware agility baan voor de hond en een unieke wassalon. Ook is er veelal een hondenoppas aanwezig, zodat je ook een dagje naar de stad reist terwijl je hond gezellig op de camping vertoeft. Bij de campings binnen dit thema weet je in ieder geval zeker dat je huisdier welkom is.

Wandelingen in de bosrijke natuur van Duitsland

Ook buiten je kampeerplaats geniet je van een veelzijdige vakantie met je hond. Bij onze Duitse oosterburen heb je de keuze uit allerlei bestemmingen. In de wandelparadijzen Beieren en Sauerland adem je de frisse boslucht in tijdens honderden kilometerslange wandeltochten. De reusachtige bergen en dichtbegroeide bossen vormen de uitstekende basis voor een avontuurlijke tijd met je viervoeter. Ga je liever met je hond naar het strand? Reis dan naar de Duitse Oostzeekust met talrijke badplaatsen en zandstranden. Herzlich Wilkommen in Deutschland!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter