Kindercamping in Duitsland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindercamping Duitsland

Landen
Duitsland
X
Wissen

837 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Kindercamping in Duitsland

Op de meeste reguliere campings in Duitsland zijn faciliteiten en activiteiten voor kinderen, maar op een kindercamping in Duitsland is echt aan alles voor de kleintjes gedacht. Urenlang speelplezier in het zwembad of in de speeltuin is gegarandeerd. Er is van alles te doen, zoals animatie en leuke sportactiviteiten. Op onze website vind je meer dan 800 Duitse kindercampings. Om je keuze gemakkelijker te maken, kun je je zoekresultaten verfijnen door gebruik te maken van het handige filter. Ook kun je kijken naar de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders.

Voor de kinderen is van alles te doen

Vakantie is de leukste tijd van het jaar. Kindercampings in Duitsland zijn uitermate geschikt voor een verblijf met het hele gezin of zelfs met de hele familie. Kies je voor een staanplaats of toch liever voor een huuraccommodatie? Een kleine, middelgrote of grote camping? Een camping midden in de natuur of dicht bij de bewoonde wereld? Het is allemaal mogelijk. Op kindercampings zijn allerlei activiteiten voor kinderen, bijvoorbeeld sport of amusement. Eén ding staat vast: ze gaan zich hier zeker vermaken!

Ontspannen en genieten

Het doel van vakantie met het gezin is om je lekker te ontspannen en te genieten van de rust. Samen leuke activiteiten ondernemen, uit eten gaan. Dát is vakantie. Op de door ons geselecteerde campings is veel mogelijk. Je hebt de keuze uit luxe accommodaties en profiteert van veel faciliteiten, of het nu gaat om het sanitair of om sportterreinen. ’s Avonds gaan de kids met z’n allen naar de kinderdisco om te dansen, terwijl jij geniet van een fris drankje op het zonnige terras.

Gezellige uitstapjes in de omgeving

Onze Oosterburen staan bekend om de zeer diverse natuur en de gemoedelijke sfeer. Op onze website heb je de keuze uit campings in alle regio’s van Duitsland. Zo vind je gemakkelijk een camping naar wens in je favoriete regio. Overigens zijn de campings ook een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Vooral historische stadjes en dorpjes zijn de moeite waard, net als de vele prachtige kastelen die je in dit land vindt.

#

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter