Kindvriendelijke campings in Duitsland

  • De leukste campings voor kinderen
  • Met zwembad, speeltuin en animatie
  • Gekozen door de ANWB Inspectiekids

Kindvriendelijke campings in Duitsland

2 personen
26 campings gevonden

Geen resultaten gevonden

Kindvriendelijke campings in Duitsland

Vakantie vieren op een kindvriendelijke camping in Duitsland levert gegarandeerd een geweldige tijd op voor het hele gezin. En Duitsland is lekker dichtbij; vlak over de grens vind je er al de mooiste kindercampings. Geen urenlange autorit met jengelende kids op de achterbank. Laat de vakantie maar snel beginnen.

Duitsland denkt aan de kleintjes

Een gezinsvakantie vier je samen. Je bezoekt nieuwe plaatsen en je beleeft samen spannende activiteiten, maar je komt er ook voor de rust. Een kindvriendelijke camping in Duitsland biedt het allemaal. In de omgeving vind je uitstapjes voor het hele gezin en op de camping vermaken de kids zich uitstekend. Ze spelen uren in het zwembad of klimmen en klauteren met hun nieuwe vriendjes in de speeltuin. En vervelen ze zich, dan is er altijd iets te doen met het animatieteam. De kinderen zijn lekker bezig terwijl jij op het terras van een heerlijk wijntje geniet. De perfecte gezinsvakantie dus.

Volop keuze

Duitsland heeft een groot aanbod aan kindercampings. Ga je graag naar een grote camping met zwemparadijs en veel animatie of sta je liever op een kleine knusse camping midden in de natuur? Er is voor elke familie wel de juiste camping te vinden. Een kindercamping in Duitsland is tevens de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de vele kastelen en burchten. Speel een dag ridder en jonkvrouw of verwonder je over uilen en haviken tijdens een van de roofvogelshows. In Duitsland vind je verschillende grote pretparken zoals Phantasiapark en Legoland voor een hele dag plezier. Vlak bij de grens met Nederland ligt het vulkanische gebied de Eifel en wat zuidelijker het bekende Zwarte Woud. Prachtige natuurgebieden die zeker het bezoeken waard zijn.