4 sterren

Camping Biggesee-Vier Jahreszeiten

DuitslandNoordrijn-WestfalenSondern  (sitecode 35666)

Camping Biggesee-Vier Jahreszeiten

DuitslandNoordrijn-WestfalenSondern
4 sterren
ErkendCKE

De terrassencamping ligt aan de Biggesee en is verdeeld in velden omzoomd door bomen en struiken met staanplaatsen aan straatjes en in cirkels. Er is een hondendouche, een grillhut met een vuurplaats en biergarten en tafeltennis. Massages op afspraak mogelijk. Er is een licht glooiende ligweide van ca. 250 x 100 m met aangrenzend een kiezelstrand en verharde toegangen tot het water.

Onbezorgde gezinsvakantie op camping Biggesee - Vier Jahreszeiten

Camping Biggesee - Vier Jahreszeiten heeft uitgebreide voorzieningen, zwem- en watersportmogelijkheden plus animatie voor de kinderen. Dit is het hele jaar door een mooie kampeerlocatie in het Sauerland voor gezinnen en sportieve kampeerders.

Ruime staanplaatsen met fraai uitzicht

Op deze grote camping kampeer je met de camper, tent, vouwwagen of caravan op een ruime staanplaats, met genoeg plek om een (extra) voortent of luifel op te zetten en/of de auto te parkeren. Bomen zorgen her en der voor beschutting en je hebt mooi zicht op het heuvellandschap. Camping Biggesee-Vier Jahreszeiten verhuurt verschillende typen accommodaties, waaronder blokhutten en lodges.

Voorzieningen op de camping

Camping Biggesee - Vier Jahreszeiten heeft ruime sanitaire faciliteiten die ook geschikt zijn voor de kinderen en mindervaliden. Er is een wasserette, en tegen betaling heb je toegang tot wifi. Het restaurant met uitzicht op het meer verwelkomt je graag op de dagen waarop je geen zin hebt om te koken. De menukaart bevat mediterrane gerechten die ook zijn af te halen. In de bar geniet je van een warm of koud drankje. Brood is op bestelling verkrijgbaar. Op tien minuten rijden bevinden zich in het nabijgelegen Olpe enkele supermarkten.

Zwemmen en vermaak op en rond de camping

Door de ligging aan de Biggesee worden watersporters en waterratten op deze camping op hun wenken bediend. Jong en oud beleven plezier op het zwemeiland met spectaculaire opblaasbare drijfelementen en zelfs de mogelijkheid om te leren duiken. Hobbyvissers hebben alle ruimte om een hengel uit te werpen. Ook buiten het water verveel je je niet. Er is een animatieprogramma voor kinderen en tieners, en volwassenen kunnen kiezen voor een ontspannende wellnessbehandeling. De fraaie omgeving leent zich om te wandelen, fietsen, golfen en inline-skaten.

Omgeving

Natuurschoon en mooie steden

Camping Biggesee-Vier Jahreszeiten ligt in het hart van het natuurpark Ebbegebirge. In deze waterrijke bosomgeving maak je prachtige wandel- of fietstochten.

Levendig Dortmund

Het levendige Dortmund ligt op een uur rijden van Camping Biggesee-Vier Jahreszeiten. Hoewel gelegen in het Ruhrgebied, is de stad een groene metropool vanwege haar talloze grote parken. Zo heb je het Westfalenpark en het fraaie Romberg Park met botanische tuinen. In het centrum van Dortmund zie je nog steeds de contouren van een middeleeuws stadshart. Ook de middeleeuwse Sint-Reinoutkerk en Mariakerk zijn een bezoek waard.

Lees meer over Noordrijn-Westfalen