9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Campingplatz Hetzingen
bekijk 13 foto 's
Erkend

Campingplatz Hetzingen

Deze natuurcamping ligt aan de beek de Rur, waar gevist kan worden. De camping bestaat uit twee delen die met een spoortunneltje met elkaar verbonden zijn. Het treintje de Rurbachtal Linie rijdt overdag twee keer per uur. Vanaf alle plaatsen is er een mooi zicht op de ‘s avonds verlichte burcht van het middeleeuwse stadje Nideggen.

Aan de rand van het Nationaal Park Eifel ligt Campingplatz Eifel. Een prachtige locatie in de vallei Rur aan de voet van het historische kasteel Nideggen. Vissen in de rivier

Sommige staanplaatsen liggen direct aan rivier de Ruhr en hebben uitzicht op het kasteel. Leuk is ook dat je in de rivier mag vissen. Deze camping heeft een licht hellend terrein. Er kunnen caravans en mobilhomes gehuurd worden. Er zijn speciale staanplaatsen voor hondenbezitters en je kan kiezen voor een afgebakende plaats of een plaats waar je vrij staat.

Bij Hetzingen is het toegestaan om te kajakken en te raften, wat deze camping uitermate geschikt maakt voor een sportieve vakantie. Wie na een drukke dag even wil ontspannen, die kan zich even terugtrekken in de sauna of lekker wegdoezelen in de naastgelegen rustkamer. Er is een prima restaurant met een uitgebreide kaart op het campingterrein aanwezig. Ook voor het ontbijt hoef je niet ver. Er zijn er iedere ochtend verse broodjes voorradig.

Speeltuin

Niet alleen natuurliefhebbers komen aan hun trekken. Ook voor de kinderen wordt er goed gezorgd op Campingplatz Hetzingen. In de zomermaanden is er een klein animatieteam dat van alles organiseert om het de kinderen en de ouders naar de zin te maken. Het team verzint elke dag opnieuw weer een nieuwe spannende, creatieve of sportieve uitdaging voor de jonge campinggasten.

Historisch stadje

Het historisch stadje Nideggen is zeker een bezoek waard. Na een lange wandeling zijn er genoeg restaurants om wat te drinken en eventueel een hapje te eten.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Campingplatz Hetzingen heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Campingplatz Hetzingen is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa