Vakantieparken in Sauerland

  • Grootste overzicht van vakantieparken
  • Verschillende soorten huuraccommodaties
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Vakantieparken in Sauerland

2 personen
0 campings gevonden

Een ontspannen vakantie in West-Duitsland op vakantiepark Sauerland

Geniet van de natuurpracht van het land van de duizend bergen tijdens een verblijf op een vakantiepark in Sauerland. Maak wandelingen over de glooiende heuvels, donkergroene bossen en helderblauwe meren. Onderweg kom je langs sfeervolle dorpjes als Willingen, waar je het wereldberoemde Warsteiner bier proeft.

Actief in de natuur van Winterberg

Sportievelingen maken eindeloze wandel- en fietstochten in de heuvelachtige omgeving. Voor een uitdagend parcours bezoek je vanaf vakantiepark Sauerland het Kletterwald. Je wandelt hier op flinke hoogte over touwbruggen en zoeft naar beneden aan een 84 meter lange kabelbaan. Voor een rustigere wandeltocht breng je in Winterberg een bezoek aan de 20 meter hoge Panoramabrug. Vanaf deze brug beschik je over een adembenemend uitzicht over de mysterieuze bossen en groene weides van dit natuurgebied.

Wilde dieren spotten in Arnsberger Wald

Voor lange wandelroutes ben je in het Arnsberger Wald op de juiste plek. In dit natuurgebied wandel je over een 240 kilometer lange wandelroute, de Sauerland-Waldroute. Gedurende de tocht langs schitterende sparren en het kristalheldere stuwmeer Möhnesee spot je bijzondere wilde dieren, zoals herten en zwijnen.

Laat je betoveren door de bijzondere druipsteengrotten

Bezoek de druipsteengrot Atta-Höhle bij het dorpje Attendorn om de bijzondere ondergrondse wereld van het Sauerland te ontdekken. Verwonder je over de magische sfeer van kronkelende stalagmieten en stalactieten tijdens een wandeling in de kalkstenen onderwereld.