9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Am  Mühlenteich
bekijk 23 foto 's
Erkend CKE

Camping Am Mühlenteich

Het rustige, parkachtige, licht glooiende terrein ligt in de Duitse Hunsrück. Voor iedereen is er iets te vinden op de camping, van een goed restaurant tot een biergarten en van een kruidentuin (zelf plukken) tot een (kinder)proef- en ruiktuin, waar de planten ruiken en smaken naar de lekkerste dingen en nog veel meer zoals insectenhotels. Er is een zeer grote speeltuin en als het weer iets minder is, dan kunnen de kleintjes zich vermaken in de binnen speeltuin.

Omringd door jeneverbesstruiken en naaldbomen, krijgt camping Am Muhlenteich in Lingerhahn de allure van een natuurpark. Het terrein heeft een parkachtig karakter en is omringd door bos. Dicht bij de camping ligt het natuurpark Hunsrück met veel recreatieve voorzieningen. Een prachtige plek voor de echte natuurliefhebber.

De omgeving leent zich bijzonder goed voor het maken van wandel- en fietstochten. Vanaf de camping kun je verschillende routes volgen. Er is een vijver op het terrein waar je in kunt zwemmen. Het verblijf hier geeft je het gevoel even helemaal los te zijn van de dagelijkse beslommeringen. Naast ruim opgezette staanplaatsen zijn er op dit park ook mobilhomes te huren.

Bessen plukken

Je kunt hier ongestoord paddenstoelen bewonderen en bessen plukken, terwijl het wild intussen aan je voorbij trekt. Het park is niet alleen in het hoogseizoen vol in bedrijf. Het hele jaar door worden er verschillende festiviteiten georganiseerd, passend bij het seizoen. De vijver in het park heeft een uitgestrekte plek om te kunnen zonnebaden. Daarnaast mag er in dit water ook gezwommen worden.

Koblenz en Emmelshausen

Hoewel er in de directe omgeving van camping Am Muhlenteich veel te zien is, mag een uitstapje naar de stad Koblenz natuurlijk niet ontbreken. Het Edelstein museum Idar Oberstein ligt dichtbij en is zeker een bezoek waard. Het museum telt 3 verdiepingen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Am Mühlenteich heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Am Mühlenteich is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa