8662 campings in 27 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Holländischer Hof
bekijk 10 foto 's
Erkend CKE

Camping Holländischer Hof

Langgerekt vlak terrein met hoge loofbomen, zoals populieren. De camping, die voornamelijk door Nederlanders wordt bezocht, ligt aan de rand van het dorp op een landtong aan de Moezel. De afgebakende staanplaatsen hebben veelal een ondergrond van grind. Er worden wandelingen en wijnproeverijen georganiseerd. Je hebt hier overal zicht op de Moezel of op de wijngaarden. Vanaf de jachthaven vaart één keer per dag een boot naar Cochem en Trarbach. Er zijn 4 staanplaatsen voor rolstoelgebruikers

De camping ligt op een schiereiland direct aan de Moezel bij het wijnstadje Senheim op nog geen drie uur rijden van de Nederlandse grens.

De vele jaarlijks terugkerende gasten noemen deze camping ‘een klein paradijsje op aarde’. Nederlanders Mario en zijn vrouw Jeannette beheren deze camping sinds 2000. Er zijn 200 toeristische staanplaatsen, voorzien van een gras- of grintplaats. De faciliteiten zijn uitstekend en redelijk modern. Er is een restaurant, wasserette en een winkel met deels Nederlandse producten. Op de receptie spreekt men Nederlands; tevens kun je hier geld opnemen. De eigenaars beheren de camping zeer milieubewust. Zo is de camping voorzien van groene stroom en zonnepanelen, en wordt het afval gescheiden.

Gedurende het hele seizoen is er een divers animatieprogramma, bestaande uit wandelingen met gids, wijnproeverijen en tal van excursies, waaronder een bezoek aan de waterkrachtcentrale. Tijdens het hoogseizoen is er een speciaal kinderprogramma. Niet ver van de camping is een zwembad.

In de omgeving liggen veel bezienswaardige dorpjes en steden, zoals Beilstein, Cochem, Zell, Bernkastel, Koblenz en Trier. Natuurlijk mag een rondvaart op de Moezel niet ontbreken. Fietsers komen hier volledig aan hun trekken, omdat langs de Moezel een uitgebreid net van vrijliggende fietspaden is aangelegd. Liefhebbers kunnen in oktober de wijnboeren helpen bij de druivenoogst.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Holländischer Hof heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Holländischer Hof is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa