5 sterren

Prümtal-Camping Oberweis

DuitslandRheinland-PfalzOberweis  (sitecode 35948)

Prümtal-Camping Oberweis

DuitslandRheinland-PfalzOberweis
5 sterren
BestCKE

Camping gelegen aan de rivier de Prüm. Het terrein is verdeeld in verscheidene velden door struiken en bomen. De afgebakende staanplaatsen op het vlakke grasland zijn deels gescheiden door hagen. Campinggasten kunnen gratis gebruik maken van het naastgelegen verwarmde openluchtzwembad met kleuterbad. In 2019 genomineerd in de categorie ‘De fijnste familiecamping’.

ANWB Camping van het Jaar 2019

Prümtal-Camping Oberweis is genomineerd in de ANWB Camping van het Jaar verkiezing 2019 in de categorie 'De fijnste gezinscamping'.

Wie actief bezig wil zijn kan terecht bij het zwembad, de sportvelden, speeltuin of bij de tafeltennistafel. De mooie omgeving is goed te verkennen te voet en per fiets. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes in het Duitse Prümtal aangelegd. Het gastvrije campingteam helpt je graag aan meer informatie.

Om de dag goed af te sluiten kun je aanschuiven in het restaurant waar lokale een internationale gerechten worden geserveerd. Dit restaurant ligt in het centrale deel van de camping en bestaat uit en café, restaurant en overdekt winterterras met uitzicht op het dal van de Prüm. In de campingwinkel staan gekoelde dranken, levensmiddelen, camping artikelen, kranten, tijdschriften en souvenirs.

Omgeving

Er zijn diverse natuurparken en dorpen in de omgeving van de camping. Bezoek bijvoorbeeld de Irreler watervallen of ga op avontuur tussen de oeroude rotspartijen in de teufelsschlucht. Degenen die meer behoefte hebben aan cultuur, kunnen terecht in het historische Trier, en verschillende kastelen. Ook leuk: de camping ligt nabij de grens bij Luxemburg, zodat je ook een dagje in dit groothertogdom kunt besteden. Liever meer ontspannen in de directe omgeving? Er zijn verschillende spa’s, golfbanen en sauna’s bij de camping. Bij de receptie kun je terecht voor informatie over vrijetijds-, sport- en cultuuractiviteiten.

Lees meer over Rheinland-Pfalz

Naar accommodaties