2.5 sterren

Harz-Camp Bremer Teich

DuitslandSaksen-AnhaltQuedlinburg  (sitecode 22578)

Harz-Camp Bremer Teich

DuitslandSaksen-AnhaltQuedlinburg
2.5 sterren
CKE

Het kampeerterrein ligt in een bosrijke omgeving aan het stuwmeer de Bremer Teich. Het kampeerveld voor toeristische kampeerders ligt vlak aan het meer. De staanplaatsen voor vaste gasten liggen apart. De camping is geschikt voor natuurliefhebbers en biedt begeleide wandelingen. Er is een zandstrandje met een grote ligweide.Voor kinderen is er een bewaakt strandje. Het strand is ook toegankelijk voor dagjesmensen.

Camping Harz Bremer Teich: genieten aan de oevers van het stuwmeer

Kampeerders die zoeken naar een gezellige camping midden in de natuur, komen op Camping Harz Bremer Teich helemaal tot rust. Deze camping bevindt zich in een bosrijke omgeving bij de Bremer Teich, een stuwmeer van 3,7 hectare groot. Met bezienswaardigheden als natuurgebied de Harz en schilderachtige dorpjes als Quedlinburg, beleef je hier een veelzijdige vakantie.

Kamperen bij Harz Bremer Teich

De grote camping is er voldoende kampeerplek voor enthousiaste kampeerders met maar liefst 138 toeristische staanplaatsen. Deze plekken bevinden zich aan de oever van het meer. Vouwwagens, caravans en campers zijn toegestaan op het kampeerterrein. Wie echter liever met meer comfort vakantie viert, boekt een van de 24 huuraccommodaties op Camping Harz Bremer Teich.

Eindeloze waterpret!

Voor uren waterpret hoef je niet ver te reizen. Het prachtige stuwmeer bij de camping leent zich namelijk uitstekend voor eindeloos veel zwemplezier. Bij het meer is een prachtig strand van deels gras en deels zand om heerlijk te ontspannen. Voor kinderen is er ook een speciaal bewaakt strand, zodat zij veilig bij het water spetteren.

Faciliteiten voor het complete gezin

De kinderen vermaken zich uitstekend met de faciliteiten op Camping Harz Bremer Teich. Zo zijn er een volleybalveld, tafeltennis, kegelen en biljart. Daarnaast is er een prachtige speeltuin waar de kinderen genieten. Ontspannen doe je bij het meer tijdens het vissen. Verder is wandelen en mountainbiken in de omgeving populair.

Voorzieningen binnen handbereik

Wat prettig is tijdens de kampeervakantie, zijn de horecavoorzieningen dichtbij het kampeerterrein. Op de camping is namelijk een restaurant waar je de smakelijkste gerechten bestelt. Daarnaast is er een winkel met vers brood en de dagelijkse levensbehoeften. Een grotere supermarkt bevindt zich op zes kilometer afstand.

Omgeving

Ontdek de natuur van de Harz bij camping Harz Bremer Teich

Natuurliefhebbers komen in de Harz volop aan hun trekken. Met flinke hellingen is een goede conditie een aanrader voor lange fiets- en wandeltochten. Een uitstekende bestemming voor een dagtocht is de Brocken. Dit is met 1141 meter de hoogste top van de Harz. Er rijdt een spoortreintje over de Brockenbahn naar de top.

Het bruisende stadje Quedlinburg

Vlak bij camping Harz Bremer Teich bevinden zich talrijke historische stadjes. Quedlinburg is hierbij een must. Het historisch centrum van de stad, het kasteel en de St. Servatius Kirche staan zelfs op de Werelderfgoedlijst van Unesco.

Lees meer over Saksen-Anhalt

Naar accommodaties