3 sterren

Harzer Feriengarten-Camping

DuitslandSaksen-AnhaltGernrode  (sitecode 84279)

Harzer Feriengarten-Camping

DuitslandSaksen-AnhaltGernrode
3 sterren
KleinCharmeErkend

Het kleine, parkachtig aangelegde terrein ligt aan de rand van het dorp en het bos Gernrode/Bad Suderode. De tien kampeerplaatsen liggen in een cirkel, afgescheiden door halfhoge heggen, en hebben privésanitair in het sanitairgebouw. Het terrein lijkt met meerdere paviljoens en vijvers, bloemperken, slingerende paadjes en veel bomen op een park en is ingericht met veel oog voor detail. Er is een gezellige lounge met houtkachel voor ontspanning. Reserveren is aanbevolen.

Kurcamping Harzer Feriengarten is een fraai aangelegde en verzorgde camping en ligt in een groot natuurpark aan de zonnige kant van de Harz. Naast een camping vind je op deze idyllische locatie een vakantiepark.

Gelegen in een gemengde fruitboomgaard, op een rustige plek aan de dorps- en bosrand van Bad Suderode, kom je hier volledig tot rust midden in de natuur. Harzer Feriengarten lijkt met meerdere paviljoens en vijvers, bloemperken, slingerende paadjes en veel bomen net op een park en is ingericht met veel oog voor detail.

Ruime staanplaatsen
De kuurcamping is in de zomer van 2007 geopend en telt 10 ruime staanplaatsen van 120 m2. Gescheiden door heggen en uitkijkend over het groen heb je volop privacy. Elke plaats is voorzien van elektra en op verschillende hotspots is wifi gratis toegankelijk. Wil je eens iets anders proberen? Overnacht dan in de boomtent, waarbij je enkele meters boven de grond slaapt.

Privesanitiair
Hoe luxe: elke kampeerder heeft zijn eigen privésanitair met douche en toilet. Het verzorgde sanitairgebouw beschikt daarnaast over een gezellige lounge met houtkachel. Ook is er een wasmachine en droger op de camping aanwezig.

Fijne faciliteiten
Naast een camping, vakantiepark en fraaie tuin beschikt Harzer Feriengarten ook over een kinderboerderij met dwerggeiten, pauwen en eenden, kruidentuin, speeltuin, tafeltennistafel, volleybalveld, barbecueplaats en broodjesservice. Zo valt er altijd iets te beleven.

Wellnesscentrum en inkopen
Zin om te ontspannen? Het nabijgelegen wellnesscentrum ligt op slechts 8 minuten lopen. Ook handig: in de directe omgeving kun je makkelijk boodschappen doen. Zo vind je op loopafstand bakkers, slagers en supermarkten.

Omgeving

Verken de Harz vanaf Harzer Feriengarten-Camping

In het hart van het Duitse middelgebergte Harz ligt de Harzer Feriengarten-Camping, dicht bij verschillende wandel- en fietspaden. De camping ligt aan de voet van de Ramberg en mooie wandelpaden leiden je onder andere naar het Selketal en de Bode. Na een actieve dag in de buitenlucht kom je tot rust in het nabijgelegen Bodetal Therme in Thale. Ontspan in de sauna en de thermale baden en gun jezelf een verkwikkende behandeling of massage. Met de kinderen is het erg leuk om naar het dierenpark Hexentanzplatz te gaan en de daarnaast gelegen rodelbaan.

Lees meer over Saksen-Anhalt