3 sterren

Camping Caravan Platz MiO

DuitslandSaksenOttendorf  (sitecode 82451)

Camping Caravan Platz MiO

DuitslandSaksenOttendorf
3 sterren
KleinErkendCKE

In een licht glooiend landschap ligt op een heuvel een open terrein met ruime, niet afgebakende plaatsen. De ondergrond is van gras. In de van binnen modern omgebouwde hooischuur zijn de sanitaire voorzieningen en het eetatelier. In het eetatelier kunnen de gasten aanschuiven voor een culinaire maaltijd. Ook worden er kookworkshops gehouden. De randweg ligt op gehoorafstand.

Camping Caravan Platz MiO: een kleine camping met veel recreatieve voorzieningen

Camping Caravan Platz MiO in Ottendorf is een gezellige, kleine camping. Voor een ontspannen kampeervakantie in de natuur van de provincie Saksen ben je hier aan het juiste adres. Er zijn voldoende voorzieningen en diverse leuke activiteiten. In het eetatelier kun je lekkere hapjes, drankjes en maaltijden nuttigen.

Kleine kampeerlocatie met veel gezelligheid

Camping Caravan Platz MiO is een kleine camping op een heuvel. Vanaf deze kampeerlocatie heb je een weids uitzicht over de omgeving. Er heerst veel rust, waardoor deze plek zeer geschikt is voor kampeerders die heerlijk willen ontspannen. Klap de campingstoelen uit, pak er een voetenbankje bij en kom helemaal tot rust. Op een kleine camping ben je sneller geneigd om contact te leggen met andere gasten. Als je van gezelligheid houdt, zit je hier dus goed.

Ruim opgezette staanplaatsen

De camping beschikt in totaal over 42 staanplaatsen. De staanplaatsen zijn niet afgebakend van elkaar en liggen verspreid over het kampeerterrein. Deze plaatsen zijn ruim opgezet, waardoor je altijd voldoende privacy hebt bij de tent, caravan of vouwwagen. Het terrein biedt weinig tot geen beschutting en is overwegend vlak. Daarnaast kun je verblijven in een volledig ingerichte huurcaravan of tiny house.

Volop mogelijkheden voor recreatie

Op Camping Caravan Platz MiO zijn er diverse facilitaire voorzieningen. Het sanitair heeft vloerverwarming en er is een wasmachine. In een omgebouwde hooischuur bevindt zich het eetatelier. In deze moderne ruimte kun je genieten van een heerlijke maaltijd en met mooi weer biedt het overdekt terras uitkomst. Indische rijsttafel is de culinaire specialiteit van de eigenaren. Daarnaast vinden er in het eetatelier regelmatig workshops, feesten en evenementen plaats. Zin in een sportieve activiteit met het hele gezin? Ga dan boerengolfen in de fruitboomgaard.

Omgeving

Camping Caravan Platz MiO: ideale uitvalsbasis om de natuur en cultuur van Saksen te ontdekken

Camping Caravan Platz MiO ligt in een heuvelachtig gebied. Maak een wandeling door de heuvels en weilanden of stap lekker op de fiets. Vlak bij de camping ligt het attractiepark Sonnenlandpark. Dit park staat vol met attracties voor de kinderen: glijbanen, een reuzenrand, een zweefmolen en meer. Verder zijn er veel historische stadjes en dorpjes in de regio te bezoeken, bijvoorbeeld Zwickau en Zittau. Dresden en Leipzig zijn grote steden die je niet mag missen. Het schilderachtige Dresden wordt vanwege de vele gebouwen in barokstijl ook wel ‘Florence aan de Elbe’ genoemd.

Lees meer over Saksen