2.2 sterren

Campingplatz Landidyll

DuitslandSaksenBad Lausick  (sitecode 202876)

Campingplatz Landidyll

DuitslandSaksenBad Lausick
3 sterren
ErkendCKE

Deze kleine, rustige en bovenal groene camping ligt in een boomgaard en biedt grote, deels afgebakende, staanplaatsen met gras als ondergrond. Een tweetal plaatsen is verhard. Het terrein heeft veel begroeiing van voornamelijk lage fruitbomen en struiken. Daardoor zijn er zowel plekken met natuurlijke schaduw als plekken met zon. De verschillende fruitsoorten mag je in de zomermaanden gratis plukken. Voor de kinderen is er een speeltuintje. Je kunt een fiets huren om de omgeving te verkennen.

Omgeving

Camping Landidyll: afwisselende groene landschappen en interessante steden

De sfeervolle Camping Landidyll bevindt zich in Bad Lausick, in de veelzijdige streek Saksen. Deze streek staat bekend om haar talrijke kastelen, afwisselende landschap en boeiende operagezelschappen. Maak schitterende wandel- en fietstochten langs de wijnranken in de omringende heuvels en bergen. Vooral het nationaal park Sächsische Schweiz is een aanrader.

Vlakbij de gezinscamping Landidyll ligt de levendige stad Dresden. De indrukwekkende hoofdstad van Saksen herbergt allerlei interessante bezienswaardigheden. Wandel langs het pittoreske stadscentrum, het operagebouw Semperoper of de Zwinger, het achttiende-eeuwse barokke paleis van Augustus de Sterke.

Lees meer over Saksen

Naar accommodaties