9758 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Ostseecamping Familie Heide
bekijk 4 foto 's
Best

Ostseecamping Familie Heide

De parkachtige camping ligt op een schiereiland met licht hellende, met hagen en struiken afgebakende staanplaatsen. De vaste plaatsen zijn dominant aanwezig. Naturisme is beperkt tot het naturistenstrand. Bij de sauna is een binnenzwembad dat de campinggasten mogen gebruiken. Er zijn overdekte sport- en speelfaciliteiten. Massages en cursussen suppen worden aangeboden. Er is een zandstrand met naturistengedeelte. Verderop heeft het strand zand met kiezels.

Ostseecamping Familie Heide is een camping in het noorden van Duitsland. De camping ligt aan de kust van de Oostzee, op een schiereiland. Geniet van liggen op het strand en zwemmen in de zee, doe mee aan sportwedstrijden en volg een duikcursus. Op deze camping zal je je niet snel vervelen.

Er zijn veel mogelijkheden om te verblijven op deze zeer grote camping. Er zijn meer dan 220 toeristische staanplaatsen, maar het aantal vaste staanplaatsen ligt nog veel hoger (meer dan 560). De camping is licht glooiend en je kampeert hier op gras. De staanplaatsen zijn van elkaar gescheiden door hagen en struiken. Heb je geen eigen kampeermiddel, dan huur je gewoon een bungalow of een vakantiehuisje op deze camping.

Sport en recreatie

Er is van alles te doen op Ostseecamping Familie Heide. Sportievelingen zijn hier op hun plek. Er is een multifunctionele sportplaats waar je kunt hockeyen, basketballen, beachvolleyballen, inline skaten en voetballen. Heb je behoefte aan verkoeling, trek dan wat baantjes in het zwembad of zwem in de zee. Ook leuk: leren duiken met een duikcursus. Na een dag actief bezig zijn kun je heerlijk bijkomen in de sauna of het solarium.

Aan de kinderen is ook gedacht. Er is een animatieprogramma, er zijn discoavonden en er worden sportactiviteiten georganiseerd. Voor de allerkleinsten is er de Happy Kids Club, waar ze knutselen, zingen en luisteren naar verhalen.

Eten en drinken

In de supermarkt op de camping is van alles te koop, maar heb je geen zin om zelf te koken, dan zijn er nog genoeg opties over op deze camping. In het restaurant, de snackbar en de pizzeria kun je lekker eten. Misschien heb je na het eten nog wel zin in een lekker biertje bij de Biergarten.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Zwembaden Zwembaden
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Ostseecamping Familie Heide heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Ostseecamping Familie Heide is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa