Campings in Finland

2 personen
25 campings gevonden

Camping in Finland: genieten van de adembenemende natuur

Wil je binnenkort gaan kamperen en ben je uitgekeken op de geijkte vakantiebestemmingen? Ga dan kamperen op een camping in Finland. In Finland kun je genieten van rust, ruimte en adembenemende natuur. Finland wordt ook wel het land van de duizend meren genoemd, maar in werkelijkheid zijn het er zelfs bijna 200.000. Ga op pad en ontdek zelf wat dit prachtige land te bieden heeft!

Fantastische campings

Wil je jouw partner verrassen met een romantisch weekendje weg? Kies dan een kleinschalige camping midden in de natuur. Op deze speciale natuurcampings kun je optimaal genieten van de omgeving en elkaar. Meer dan een fles wijn, mooie natuur en goed gezelschap heb je niet nodig! Ben je op zoek naar een vakantiebestemming voor het hele gezin? Boek dan een kampeerplaats op een kinder- of gezinscamping. Deze campings hebben veel faciliteiten en zijn ideaal voor een vakantie met kinderen. Zij kunnen zich vermaken met het uitgebreide animatieprogramma en de ouders komen lekker tot rust.

Het hele jaar genoeg te doen

Pak de auto vanaf je camping in Finland en ga op ontdekkingstocht. In de zomer kun je genieten van de midzomernachtzon. In het noorden van het land is het dan 24 uur lang licht. In de winter kun je in Lapland op zoek gaan naar het noorderlicht. Dit bijzondere verschijnsel is een van de dingen die je gezien moet hebben in je leven! Van oktober tot en met mei kun je in verschillende gebieden skiën en tochten maken op sneeuwscooters en met een hondenslee. Ga je liever in de zomermaanden kamperen in Finland, dan geniet je van lange avonden in de sauna en heerlijk ontspannen wandelingen rondom een van de vele meren. Met de auto kom je op bijzondere plekken en ontmoet je de gastvrije lokale bevolking.