Kleine campings in de Landes

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in de Landes

2 personen
13 campings gevonden
<
1
>

Bourgondisch genieten op kleine campings in Les Landes

Op vakantie in een authentiek stukje Frankrijk? Boek een van de kleine campings in Les Landes en laat je verrassen door prachtige bossen, eeuwenoude tradities en een indrukwekkende kust. Badplaatsen Biscarosse en Mimizan draaien om het bedwingen van golven en dus zijn ze enorm in trek bij surfers. Hossegor of Contis Plage zijn eveneens populair, vooral vanwege de vintagecampers en ontspannen sfeer.

De natuurlijke schoonheid van Les Landes

Het regionale natuurpark Landes de Gascogne is het grootste bos in Europa dat door mensen is aangeplant. Het is een fijne bestemming voor wandelaars en fietsliefhebbers. Ben je dol op meren? Dan is ook Les Pays des Grands Lacs een aanrader. Dit gebied met drie binnenmeren is geliefd onder watersporters, maar is ook prima zwemwater voor kinderen.

Kuuroord en abdij

Je verblijf op een kleine campings in Les Landes combineer je met een bezoek aan Dax. Dit kuuroord met zijn thermische bronnen heeft een heilzame werking op je lijf en is een goede manier om te ontspannen. Een prachtig stukje geschiedenis tref je aan bij Abdij Saint-Sever, gelegen in het hart van Les Landes. De schitterende kerk ligt tevens aan de beroemde wandelroute de Santiago de Compostella.