4 sterren

Camping Sites et Paysages Au Bois Joli

FrankrijkBourgogneYonneAndryes  (sitecode 73759)

Camping Sites et Paysages Au Bois Joli

FrankrijkBourgogneYonneAndryes
4 sterren
CharmeErkendCKEGreenKey

Deze gezellige bosrijke familiecamping ligt op een heuvel. De indeling van het terrein is speels en natuurlijk van opzet. Tenten hebben de beschikking over een apart veld zonder aansluitingen voor elektra. De door bomen beschutte staanplaatsen liggen verspreid over het terrein. Fietsen huren is mogelijk.

Groene, bosrijke camping Au Bois Joli midden in de natuur

De bosrijke camping Au Bois Joli ligt tegen een heuvel midden in de natuur en is zeer geschikt voor gezinnen en rustzoekers. Vertaald heet de camping 'Het mooie bos' en de eigenaren bezorgen je dan ook graag een leuke en relaxte vakantie in het groen. Hier maken de vogeltjes je 's ochtends wakker.

Staanplaatsen en luxe accommodaties

Voor het echte buitenleven biedt camping Au Bois Joli verschillende natuurkampeerplaatsen zonder afbakening en elektriciteit. Daarnaast zijn er ook voldoende kampeerplekken, van verschillende afmetingen, met afscheiding en stroom. Voor grote gezinnen zijn er zelfs staanplaatsen van 180 tot 200 m2. Er zijn plekken met en zonder schaduw te vinden. Wie liever wat meer luxe en comfort wil, kan kiezen voor een lodgetent, safaritent, chalet, (sta)caravan of kant-en-klare De Waard-tent.

Sport, spel en ontspanning

Op deze camping ben je volledig één met de natuur. Je vindt in het bos bij de camping tal van wilde planten en orchideeën, maar ook ruim zestig vogelsoorten. Voor de nodige waterpret heeft camping Au Bois Joli een mooi openluchtzwembad en een apart peuterbad voor de kleine kampeerders. Het water is door het gebruik van zonnepanelen aangenaam van temperatuur. Ander vermaak is te vinden op het sportveld, waar je kunt volleyballen en badmintonnen, in de speeltuinen of op de jeu-de-boulesbaan. In het hoogseizoen organiseert een animatieteam tal van leuke sport- en spelactiviteiten.

Eten en drinken

In de taverne van de camping kun je heerlijke menu's bestellen, bereid met verse streekproducten. Daarnaast kun je in dit restaurant desgewenst ook ontbijten en serveren ze hier pizza's en snacks. Het is eveneens mogelijk om een picknickmand voor onderweg te bestellen. Op het terras kun je heerlijk genieten van een ijsje of een lekker drankje.

Omgeving

Camping Au Bois Joli tussen de natuur, leuke dorpjes en kastelen

Camping Au Bois Joli ligt midden tussen de kleurrijke akkers en veldbloemen van Bourgogne. De camping ligt aan de rand van het Parc Régional du Morvan, een ongerept natuurgebied met mooie, heuvelachtige landschappen. Op een kleine 30 kilometer afstand van camping Au Bois Joli vind je het prachtige, op de top van een berg gebouwde dorpje Vézelay, met zijn oude basiliek Sainte-Marie-Madeleine en vele pittoreske straatjes en steegjes. Een andere aanrader voor een bezoek is het indrukwekkende kasteel van Saint-Fargeau. Volg de rondleiding of struin heerlijk door de fraai aangelegde tuinen.

Lees meer over Bourgogne

Naar accommodaties