2.5 sterren

Camping de la Ferme de Croas-Men

FrankrijkBretagneFinistèrePlouigneau  (sitecode 95541)

Camping de la Ferme de Croas-Men

FrankrijkBretagneFinistèrePlouigneau
2.5 sterren
KleinCharme

De camping ligt bij een boerderij, is rustig gelegen en kleinschalig. De niet-afgebakende staanplaatsen, met veel privacy, bevinden zich op veldjes van verschillend formaat. Het terrein is sfeervol ingericht met veel kunstwerken. Kampeerders kunnen op bestelling ontbijten in de oude Bretonse woning. Zelfgemaakte zuivelproducten zijn te koop. Kinderen kunnen kennismaken met het boerenleven en een rit met de tractor maken. Er is een museum ingericht met oude boerenwerktuigen.

Camping de la Ferme de Croas Men, kamperen op de boerderij

In de baai van Morlaix, op het platteland van Bretagne, vind je Camping de la Ferme de Croas Men. Het eenvoudige boerderijleven staat centraal op deze camping. Moderne faciliteiten en tal van activiteiten bezorgen het hele gezin een rustgevende kampeervakantie.

Verblijven zoals jij wilt

Op het bosrijke terrein van 2 hectare vind je ruime en half afgesloten staplaatsen. De natuurlijke begroeiing zorgt voor maximale privacy voor iedereen. Je kiest zelf of je in de schaduw of in de zon wilt staan en of je dicht bij de boerderij of liever bij de ingang wilt kamperen. Ook als je zelf geen camper, caravan of tent hebt, ben je welkom bij Camping de la Ferme de Croas Men. Je huurt een woonwagen, chalet, hut of tent van de camping. De accommodaties zijn geschikt tot 6 personen en hebben allemaal een uitgeruste keuken.

Het boerenleven en andere activiteiten

Croas Men is een werkende boerderij. Wandel langs de boerderij en ontdek hoe de koeien, ezels, konijnen, geiten en varkens leven. Elke dag kan je mee verse eieren verzamelen. Drie maal per week wordt er een tractorrit georganiseerd. Spring op de tractor en verken mee het campingterrein en het nabijgelegen bos. Op dinsdagavond ben je welkom op de boerderij voor een verhalenavond. De donderdag wordt afgesloten met live muziek.

Lekker eten

Vers brood en gebak voor het ontbijt bestel je dagelijks bij de receptie. Je vindt hier ook producten van de boerderij en andere regionale specialiteiten. Elke maandagavond stopt een foodtruck met pizza's op de camping. Je kiest uit 30 pizza's die op artisanale manier bereid worden en in een houtoven gebakken worden.

Omgeving

Prachtige natuur en entertainment nabij Camping de la Ferme de Croas Men

Op een half uurtje rijden van Camping de la Ferme de Croas Men vind je de exotische en botanische tuin van Roscoff. Kuier door de tuin van 16.000 vierkante meter en ontdek de meer dan 3.000 subtropische planten. Het panoramisch uitzicht over de baai van Morlaix zal je de adem benemen.

Kinderen doe je een plezier met een bezoekje aan het Armoripark. In het zwembad beleeft het hele gezin waterplezier. Daarna gaat het richting attracties, zoals de springkastelen, minigolf en de pedalo's.

Lees meer over Bretagne

Naar accommodaties