9639 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping du Fond de la Baie
bekijk 14 foto 's
CKE

Camping du Fond de la Baie

De camping ligt vlak aan zee en de campingplaatsen zijn op gras. De mooiste plekken liggen direct aan zee. Op het hoger gelegen deel van de camping is er ook een mooi uitzicht. Locquirec met winkels en horeca ligt op 2,5 km.

Camping du Fond de la Baie is een grote camping gelegen aan het zandstrand van Locquirec. De kleine haven van de gelijknamige historische badplaats – met gezellige restaurantjes en barretjes – ligt 1.500 meter verderop.

Met meer dan 500 staanplaatsen is Camping du Fond de la Baie te omschrijven als een grote camping. Op 17 huuraccomodaties (chalets) na zijn die plekken precies gelijk verdeeld in 244 vaste en 244 toeristische staanplaatsen. De campingplaatsen kennen gras als ondergrond en de pijnbomen zorgen in veel gevallen voor schaduw.

Zee en strand voor de deur
Camping du Fond de la Baie, op 957 kilometer rijden vanaf Utrecht, ligt pal aan het water. Om de zee met zandstrand te bezoeken hoef je maar een paar meter te lopen. De baai van Locquirec leent zich perfect om zelf schelpen en mosselen te zoeken bij laag water. Camping du Fond de la Baie is daarnaast een ideaal startpunt om uitstapjes te maken in de omgeving: Brest, Morlaix, Lannion en de roze granietkust liggen om de hoek. En de historische badplaats Locquirec met haar restaurantjes en barretjes bevindt zich 1.500 meter verderop.

Fietsen en kayakken
Op de camping is er geen zwembad te vinden, maar toch is er voldoende te doen. Zo kunnen er in het hoogseizoen kajaks en fietsen worden gehuurd en worden er activiteiten voor kinderen georganiseerd; van spelletjes tot sport of culturele activiteiten. In de avonden is er vaak entertainment, onder meer in de vorm van dansavonden. De camping heeft een eigen restaurant, een bar voor snacks en een winkeltje. De wifi is gratis en reikt tot de meeste staanplaatsen.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwemmen in natuurwater Zwemmen in natuurwater
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping du Fond de la Baie heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa