Campings aan de Côte d'Azur aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings aan de Côte d'Azur aan zee

2 personen
55 campings gevonden

Leven als god in Frankrijk op een camping aan de Côte d'Azur aan zee

Ben je een liefhebber van vakantie met het beste van volle zon, azuurblauwe zee en wit strand? Dan mag een vakantie op een camping aan de Côte d'Azur op je verlanglijstje eigenlijk niet ontbreken. Smeer je goed in, spreid je handdoek uit en geniet van het heerlijke weer. Op deze themapagina vind je alle campings aan de Côte d'Azur die vlakbij zee liggen. Overigens laten de faciliteiten van deze campings ook niets te wensen over.

Een regio voor het ultieme vakantiegevoel

De Côte d'Azur is een gebied in het zuiden van Frankrijk, gelegen aan de Middellandse Zee. Het is een bestemming waar de rijken der aarde graag hun weelde aan anderen tentoonstellen. Deze bestemming is echter zeker niet alleen geschikt voor mensen die heel rijk zijn. Desondanks kijk je hier je ogen uit, met de vele imposante superjachten en snelle sportauto's die je hier kunt spotten. Misschien loop je zelfs een internationale beroemdheid tegen het lijf.

Omliggende steden en dorpen aan de Azurenkust

Een camping aan zee aan de Côte d'Azur is wellicht alles wat je nodig hebt voor de perfecte vakantie. Lekker met een boek op het strand, afgewisseld met een frisse duik. De Côte d'Azur nodigt echter ook van harte uit voor een verkenningstocht in de Franse Rivièra. Je valt van de ene verbazing in de andere in de glamoureuze steden Cannes, Monaco en Nice. Cannes staat bekend om het internationale filmfestival; bezoek hier ook de Marché Forville, een overdekte markt. Ook in Monaco-Stad kijk je je ogen uit. De stad heeft een prachtige uitstraling waardoor je je in de middeleeuwen waant. Bezoek hier vooral de kathedraal en het prinselijk paleis.

Eenvoudig een geschikte camping vinden

Het voordeel van zo'n gewilde vakantiebestemming is dat het geen enkele moeite kost een camping te vinden die bij je past. Wil je bijvoorbeeld met je hele gezin naar de Franse zon, dan kies je voor een familiecamping. Misschien vind je het wel fijn om op een kleine camping te verblijven of een camping met alle gemakken zoals een supermarkt en een restaurant. Het aanbod van campings aan de Côte d'Azur aan zee biedt voor elk wat wils.