Kamperen bij de boer in Normandië

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Normandië

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kamperen bij de boer in Normandië

Kamperen bij de boer in Normandië is een unieke ervaring voor jong en oud. Geniet van de rust, de natuur en de Normandische kust terwijl je proeft van het Franse boerenleven. Logeer in een authentieke boerderij of overnacht in je eigen camper op het landgoed van de boer. Op de boerderij is altijd iets te doen, dus je hebt op elk moment van de dag iets omhanden. Daarnaast nodigt de omgeving uit tot een wandeling of fietstocht.

Daarom kampeer je op een Franse boerderij

Een boerencamping in Normandië is een leuke belevenis voor kinderen. Naast spelen op het terrein mogen kinderen vaak ook helpen bij het voeren van de dieren. Kamperen bij de boer in Normandië is tevens aantrekkelijk vanwege de rust en privacy. Een boerderijcamping is een goede bestemming om je te ontdoen van alle stress uit Nederland.

Maak uitstapjes in de omgeving

Een vakantie op een boerencamping in Frankrijk combineer je met leuke uitstapjes. Bezoek de krijtrotsen aan de kust of ontdek een indrukwekkend stukje historie op de landingsstranden uit de Tweede Wereldoorlog. Vlak voor de kust van Normandië ligt Mont-Saint-Michel. Dit sprookjesachtige eiland met grote abdij is in het echt nog mooier dan op foto's.