Kamperen bij de boer in Frankrijk

  • Kamperen bij boerencampings
  • Campings midden in de natuur
  • Rust en ruimte

Kamperen bij de boer in Frankrijk

2 personen
22 campings gevonden

Uitzicht op een adembenemend heuvellandschap

Kamperen bij de boer in Frankrijk wordt steeds populairder. Je komt op een landelijke locatie gegarandeerd tot rust en laat de stress van de drukke wereld van je afglijden. Je bent immers omgeven door de mooiste natuur, zoals een adembenemend heuvellandschap en akkervelden. Trek er met het gezin op uit tijdens een fietstocht of maak een wandeling in de regio. Hierdoor combineer je tijdens je vakantie in de natuur leuke activiteiten met relaxen in de buitenlucht.

Kennismaken met het boerenleven midden in de natuur

De kampeerplaatsen bij de boer in Frankrijk zijn ruim opgezet. Faciliteiten zoals een supermarkt, slager en restaurant liggen dicht bij de camping. Ook op de camping zelf is meer dan genoeg te doen. Laat je kinderen kennismaken met het boerenleven en bezoek de dieren van de boerderij. Wie weet zie je wel een kalfje geboren worden. Tijdens het ontbijt geniet je van vers fruit van de fruitbomen op het terrein. Bovendien vertelt de boer of boerin je graag alles over het leven op de boerderij. Hierdoor weet je zeker dat kamperen bij de boer in Frankrijk een onvergetelijke ervaring gaat worden voor jou, je partner en de kinderen.

Diverse activiteiten op en om de boerderij

Kamperen bij de boer in Frankrijk is overal weer anders. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit campings waar workshops worden gegeven, waar je kinderen tafeltennis kunnen spelen op de tennistafel of waar je kiest uit een breed aanbod aan gezellige bordspelletjes voor binnen of buiten. De boerencampings zijn over het algemeen klein opgezet en bevinden zich midden in de natuur, waardoor je in een gemoedelijke sfeer vakantie viert. Wat voor jou de beste camping is, is volledig afhankelijk van het aanbod aan activiteiten waar je naar op zoek bent en de regio waar je het liefste vakantie viert.