Campings in Normandië met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Normandië met zwembad

2 personen
2389 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Vakantie vieren op een camping in Normandië met zwembad

Van april tot begin oktober is het aangenaam vertoeven op de camping in Normandië met zwembad. Even een dagje ontspannen of bijkomen na een lange en actieve dag? Neem een verfrissende duik in het water of kies ervoor om lekker te dobberen op een luchtbed. De ideale vakantie beleef je in deze Franse regio.

Probeer verschillende lokale specialiteiten

In Frankrijk weten ze maar al te goed wat lekker is. Daarom proef je in deze regio ook tal van lekkere specialiteiten. Laat je verrassen door de drie C’s. Calvados, camembert en cider kom je in zowel restaurants als in de campingwinkel tegen. Heerlijk voor de borrel, als voorgerecht of om van te genieten als de kids op bed liggen.

Ontdek de prachtige plekken in de regio

Vanuit de camping in Normandië met zwembad sta je ook binnen de kortste keren op prachtige plekken in de regio. Verscholen baaien, witte zandstranden, kristalhelder water en imposante rotsformaties kom je op schiereiland Bretagne tegen. De sporen van D-Day zijn zichtbaar in Normandië en voor een stedentrip zijn Brest en Rennes aan te raden.

Maak de mooiste vakantiefoto’s in Rouen

Vier je vakantie in Normandië, dan meg een bezoek aan Rouen niet ontbreken. Dit is de hoofdstad van de provincie en staat bekend om de rijke historie. Monet schilderde er de kathedraal meer dan dertig keer, Jeanne d’Arc stierf er op de brandstapel en Flaubert werd er geboren. Maak een wandeling door een van de grootste havens van Frankrijk en maak vakantiefoto’s bij de vakwerkhuizen. Even genieten van een middagdutje? Dat doe je op de camping in Normandië met zwembad.