2.5 sterren

Camping Les Portes de l'Anjou

FrankrijkPays-de-la-LoireMaine-et-LoireDurtal  (sitecode 64814)

Camping Les Portes de l'Anjou

FrankrijkPays-de-la-LoireMaine-et-LoireDurtal
3.5 sterren
CharmeErkendCKE

De langgerekte, weelderig begroeide camping ligt aan de rivier de Loir. De deels licht glooiende staanplaatsen bevinden zich aan deels slingerende straatjes en zijn van elkaar gescheiden door aanplant van bloeiende heesters, struiken of bomen. Veel plaatsen liggen direct naast de rivier of kijken uit op het water. Honden zijn aangelijnd welkom. Honden uit categorie 1 en 2 van de Franse wetgeving worden geweigerd. Het naastgelegen zwembad is gratis. Barbecues zijn te huur.

Een prachtige kampeervakantie op Camping Les Portes de l'Anjou

Op camping Les Portes de l'Anjou kom je volledig tot rust. De rustig gelegen, langgerekte camping bevindt zich aan de rivier de Loir. Veel kampeerplaatsen liggen aan de rivier of kijken uit over het water. Met het charmante landschap, de uitgebreide voorzieningen voor jong en oud en de vele mogelijkheden voor uitjes in de omgeving biedt deze camping alles voor een fantastische vakantie.

Kamperen op Les Portes de l'Anjou

De middelgrote camping biedt met 114 plaatsen een groot aantal staan- en kampeerplaatsen, zodat iedere kampeerder van een ideale vakantie kan genieten. Met 88 toeristische staanplaatsen, alle in de buurt van de rivier de Loir, is het aangenaam toeven. De weelderig begroeide camping biedt dankzij bloeiende struiken, heesters en bomen bovendien de nodige privacy. Daarnaast biedt de camping 26 vaste huuraccommodaties aan, voor wie de vakantie graag met wat meer comfort beleeft.

Beleef uren waterpret

Voor uren waterpret geniet je samen met het hele gezin van het verwarmde zwembad in Durtal. Vanaf camping Les Portes de l'Anjou heb je direct toegang tot dit gemeentelijke zwembad. Gedurende het hoogseizoen is het zwembad gratis voor campinggasten. Naast het grote verwarmde zwembad waar je heerlijk baantjes trekt, is er voor de allerkleinsten een speciaal ontworpen kikkerbad. Bovendien zijn er comfortabele ligbedden om heerlijk op te ontspannen.

Faciliteiten voor kinderen

Camping Les Portes de l'Anjou biedt activiteiten voor het hele gezin. Zo is er een gezellige speeltuin en een volleybalveld, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Bovendien is er een animatieprogramma voor kinderen van 3 tot en met 17 jaar, opgedeeld in verschillende groepen. Verder zijn er mogelijkheden tot watersporten, zoals banaanvaren en waterskiën.

Omgeving

Camping Les Portes de l'Anjou te midden van weelderige natuur en kastelen

Camping Les Portes de l'Anjou zelf is idyllisch gelegen in het groen, maar ook de directe omgeving van de camping is rijk aan charmante, weelderige landschappen. Bovendien ligt de camping midden tussen de kastelen die de Loire-streek kenmerken. De natuur en rivieren nodigen je uit tot wandelen, fietsen en watersporten. Daarnaast ligt camping Les Portes de l'Anjou nabij de levendige stad Le Mans, bekend vanwege zijn wereldberoemde circuit, maar ook vanwege zijn rijke cultuur en historie. Houd je van wijn? Ook dan kun je in deze regio je hart ophalen.

Lees meer over Pays-de-la-Loire

Naar accommodaties