3.6 sterren

Huttopia Saumur

FrankrijkPays-de-la-LoireMaine-et-LoireSaumur  (sitecode 49962)

Huttopia Saumur

FrankrijkPays-de-la-LoireMaine-et-LoireSaumur
4.5 sterren
ErkendCKE

De camping ligt op een rechthoekig, parkachtig aangelegd terrein en kijkt uit over de Loire en omgeving. De staanplaatsen worden gescheiden door gevarieerde beplanting. Er loopt een pad naar de Loire. Een aantal staanplaatsen en de lodges hebben een fraai uitzicht. Er is een kleine fitnessruimte en een verwarmd zwembad met schuifkap. Bij het openluchtbad staan ligstoelen en is er een kleuterbad. De camping heeft een trampoline. In het hoogseizoen wordt wekelijks een wandeltocht georganiseerd.

Omgeving

Camping Huttopia Saumur: ontdek de prachtige regio met zijn vele kastelen

De sfeervolle camping Huttopia Saumur bevindt zich in de vallei van de Loire. Deze streek staat bekend om zijn schitterende kastelen en smakelijke wijn. Bezoek de pittoreske dorpjes en proef traditionele culinaire specialiteiten als pommes tapées en fouées.

Langs de oevers van de Loire

Dankzij de ideale ligging langs de rivier de Loire leent camping Huttopia Saumur zich uitstekend om de omgeving vanaf het water te ontdekken. Maak bijvoorbeeld een boottocht in een traditionele toue cabanée en leer over de geschiedenis van deze bijzondere rivier.

Lees meer over Pays-de-la-Loire

Naar accommodaties