Camping Mayenne

Wissen
2 personen
7 campings gevonden
<
1
>

Een onvergetelijke vakantie op de campings in Mayenne

Het relatief onbekende departement Mayenne dankt zijn naam aan de kronkelende rivier die door het agrarische houtwallengebied slingert. Een boottocht op de rivier is gedurende een verblijf op een van de campings in Mayenne dan ook een must. Bezoek in deze prachtige Franse streek de sfeervolle hoofdstad Laval en het trappistenklooster Port-du-Salut, dat vooral bekend is van het gele, ronde, halfzachte kaasje. Verder vind je hier diverse Romeinse opgravingen en avontuurlijke grotten.

Geniet van de schitterende natuur in Mayenne

In de streek Mayenne word je één met de natuur. Reis bijvoorbeeld naar het park Echologia. Dit natuurgebied bevindt zich op drie kilometer van de stad Laval en is gewijd aan drie elementen: ecologie, water en erfgoed. In het gebied beleef je diverse activiteiten, zoals boogschieten, duiken, wandelen en zwemmen in een natuurlijk zwembad.

Dieren bewonderen in Refuge de l'Arche

Gezinnen met kinderen vermaken zich uitstekend in Refuge de l'Arche. In deze dierentuin kom je in contact met maar liefst 1400 dieren. Kijk je ogen uit bij de exotische dieren in dit ruim opgezette wildpark. Jij en je kinderen beleven gegarandeerd een onvergetelijke tijd!