Luxe campings in de Provence

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings in de Provence

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Reserveer een luxe camping in de Provence

Geniet je graag van het goede Franse leven? Op een luxe camping in de Provence kom je niets tekort en kampeer je op koninklijke wijze. Deze fantastische streek in Zuid-Frankrijk is dé plek om achterover te leunen. Nip aan een goed glas rosé, voel hoe de zon je huid verwarmt en snuif de geur op van paarse lavendel. Hier kom je werkelijk tot rust.

Kamperen in de Provence

De Provence is een van de mooiste streken in Frankrijk. Het gebied is bekend vanwege de geurende lavendelvelden en de sprookjesachtige kust. Dankzij de variatie in het landschap selecteer je altijd een luxe camping in de Provence waar je het liefst verblijft. Vind bijvoorbeeld een kampeerplek aan de Middellandse Zee of overnacht in een glooiend landschap omringd door grillige bergen.

Overvloedig genieten

Luxe kamperen in de Provence? Ontdek de mooiste campings in dit stukje Frankrijk en laat je in je vakantie heerlijk verwennen. Verblijf bijvoorbeeld in een compleet ingerichte safaritent en proef Franse specialiteiten in het restaurant op de camping. Over de kinderen hoef je je geen zorgen te maken, want ze worden actief bezig gehouden door het animatieteam. Op die manier geniet het complete gezin van een grootse vakantie in Frankrijk.