Campings in Zuid-Frankrijk met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Zuid-Frankrijk met zwembad

2 personen
0 campings gevonden

Een camping in Zuid-Frankrijk met zwembad in verschillende regio’s

Wat de beste camping in Zuid-Frankrijk met zwembad is, hangt volledig af van de regio waar je graag vakantie viert. Ga je voor een actieve vakantie in Midi-Pyrénées of Rhône-Alpes? Of kies je voor een ontspannen zonvakantie aan de Provence-Alpes-Côte d'Azur? Iedere regio heeft zijn eigen charme en karakteristieken.

Vier vakantie in het hart van de Provence

Denk je aan Frankrijk, dan denk je waarschijnlijk al snel aan de geurige lavendel in de Provence. Deze regio is dan ook een echte aanrader. Bekijk vanuit de camping in Zuid-Frankrijk met zwembad de schitterende velden en shop souvenirs in de charmante boetiekjes. Maak een wandeling langs hoge herenhuizen en de schitterende, romaans-gotische kathedraal Saint Sauveur.

Spot beroemdheden aan de Côte d'Azur

Vele internationale filmsterren bezoeken maar al te graag de Côte d'Azur. Tijdens een wandeling in Nice, Fréjus en Cannes loop je langs de mooiste jachten en geniet je van een welverdiend drankje op een van de vele terrassen. Door de 400 kilometer lange kust is er dicht bij de camping in Zuid-Frankrijk met zwembad altijd wel een strand te vinden. Wie weet loop je met een beetje geluk een filmster tegen het lijf!