Camping Londen

2 personen
2 campings gevonden
<
1
>

Kamperen in de stad op je camping in Londen

De charme van de natuur en de levendigheid van de stad komen moeiteloos samen op een camping in Londen. De campings in deze regio liggen allemaal buiten de binnenstad, maar zijn het ideale vertrekpunt voor een rustige citytrip. Zo wandel je het ene moment door Oxford Street, terwijl je het volgende moment uitkijkt over de glooiende heuvels van het landelijke Engeland. De campings in deze streek zijn ideaal voor jong en oud. De kinderen vermaken zich op speelplaatsen en sportveldjes, terwijl het comfortabele sanitair en de uitgebreide wasvoorzieningen jouw vakantie zo aangenaam mogelijk maken.

Ontdek de stad

Het grote voordeel van een camping in Londen is de ligging: voor je het weet, ben je in een echte wereldstad. Bewonder de Big Ben, wandel over de Tower Bridge en kijk je ogen uit in The London Eye. Bij Buckingham Palace beleef je de ceremoniële wisseling van de wacht. Bezoek ook enkele musea, zoals het Natural History Museum en het British Museum.

Ontspanning op de camping

Na een drukke dag in de stad gaat er niets boven de uitgestrekte velden van jouw camping. Hier geniet je met het hele gezin van sportieve middagen, terwijl de kinderen ongeremd klimmen en klauteren in de buitenspeeltuin. Maak warme gerechten klaar op de barbecue en lees Britse literatuur op jouw ruime staanplaats.

De rust van Londen

Heb je zin in een kalme wandeling door de natuur? Ook dat is mogelijk vanuit jouw camping. In het hart van de stad vind je Hyde Park en de groene Kensington Gardens. Hampstead Heath is een uitgestrekt reservaat waar meren, bossen en heuvels elkaar afwisselen. Wandel ook eens door Richmond Park, waar je oog in oog komt te staan met talloze herten.