9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Santo Stefano
bekijk 13 foto 's
CKE

Camping Santo Stefano

De camping ligt aan de Adriatische Zee en beschikt over vlakke standplaatsen met gras. Verschillende soorten bomen bieden voldoende beschutting. Tussen de camping en het zandstrand ligt een spoorlijn. Deze camping is nog niet door de ANWB geïnspecteerd.

Camping Santo Stefano ligt in de Italiaanse Abruzzen, aan de Adriatische Zee en beschikt over vlakke staanplaatsen met gras. Verschillende soorten bomen bieden voldoende beschutting en privacy. Om van de camping naar het strand te komen, hoef je alleen even het spoor over te steken. Naast staanplaatsen zijn er ook bungalows en mobilhomes te huur. De ANWB heeft deze camping nog niet bezocht.

Een vakantie bij Camping Santo Stefano betekent een vakantie in de natuur. Met aan de ene kant de zee en aan de andere kant het heuvelige Italiaanse landschap, komt iedereen aan zijn of haar trekken. Op de camping kun je fietsen huren om de omgeving te verkennen, maar er zijn ook tal van mooie wandelpaden. Zo maak je kennis met de lokale folklore, cultuur en het landschap.

Ontspannen in de natuur

Op de camping zelf is ook genoeg te beleven voor jong en oud. Er is een zwembad, voetbalveld, speeltuin en een solarium met bubbelbad. De camping wordt gerund door een gezin, die hun gasten als familie ziet. Ze organiseren excursies richting het achterland en hebben een animatieprogramma voor kinderen tot twaalf jaar. Kortom: vermaak voor het hele gezin.

Geniet van de Italiaanse keuken in het restaurant (met afhaalmogelijkheid) of de pizzeria. Of kom bij van een fijne vakantiedag in de bar die tot middernacht open is. Ook is er een winkel op de camping met alle dagelijkse benodigdheden. Zo komt ook de innerlijke mens niets tekort. Aan het mooie zandstrand zie je de meest indrukwekkende zonsondergangen die je vakantie in Italië compleet maken.

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Prijzen Prijzen
Zwembaden Zwembaden
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Wifi Wifi
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Reserveren

Leeftijd van de kinderen bij uitchecken
* Leeftijd belangrijk voor correcte prijs
;

Beoordelingen

Kampeerders reviews

Camping Santo Stefano heeft nog geen reviews van kampeerders.

iDeal Mastercard Visa