Kleine campings aan het Iseomeer

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings aan het Iseomeer

2 personen
8 campings gevonden
<
1
>

Kamperen op een kleine camping aan het Iseomeer

Een kleine camping aan het Iseomeer ligt vlak bij het Gardameer, maar is nog lang niet zo ontdekt door Nederlandse gezinnen. Hierdoor vier je vakantie in een rustige en charmante omgeving en beleef je het echte Noord-Italië. Breng tijdens je vakantie zeker een bezoek aan Monte Isola. Dit eiland heeft een oppervlakte van slechts 4,5 km2 en ligt midden in het meer.

Huur een bootje of kano en verken het meer

De kids beleven gegarandeerd een geweldige tijd in het water. Zo kunnen ze heerlijk spelen in het veilige meer, maar er zijn ook mogelijkheden om een bootje of kano te huren. Deze verhuurpunten zijn vlak bij de kleine camping aan het Iseomeer gevestigd. Een vaarbewijs heb je niet nodig: de meeste bootjes zijn voor amateurs prima te besturen.

Bezoek de talloze wijngaarden in de regio

Dicht bij de kleine camping aan het Iseomeer zijn talloze wijngaarden te vinden. Het personeel vertelt je hier graag alles over de gastronomische specialiteiten. Koop zeker een paar flessen, waar je thuis of op de camping van na kunt genieten. Sla je de wijngaarden liever over? Breng dan een bezoek aan de vele middeleeuwse kloosters en kerken of kom tot rust in Torbiere del Sebino.