Kleine campings in Italië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings Italië

Landen
Italië
Italië
X
Grootte van camping
Klein: < 60 plaatsen
X
Wissen

110 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Gezelligheid en rust op kleine campings in Italië

Wil je gaan kamperen en vind je rust daarbij erg belangrijk? Maak dan een keuze uit de meer dan 100 kleine campings in Italië. We hebben alleen de beste locaties voor je geselecteerd, in alle uithoeken van dit Zuid-Europese land! Al deze campings hebben minder dan 60 staanplaatsen. Kleinschaligheid en gezelligheid staan hier voorop. Het aanbod is zeer divers: maak een keuze met het filter aan de linkerkant, maar let ook op de beoordeling van kampeerders en de ANWB-score om een beeld te krijgen van de camping.

Ontspannen onder de Italiaanse zon

Italië staat bekend om prachtige natuur en het mooie weer. Zeker in de zomer schijnt de zon hier dan ook veelvuldig, zowel in Noord-Italië als in Zuid-Italië. Tijdens een vakantie op een Italiaanse kampeerlocatie kom je helemaal in mediterrane sferen. Strek je benen op een ligstoel of duik in het helderblauwe water van het buitenzwembad. Ontspan je daarna bij de camper of tent met een lekkere Italiaanse pizza uit het campingrestaurant.

Voordelen van een verblijf op een kleine camping

De staanplaatsen op kleine campings in Italië zijn vaak ruimer dan op andere campings. De sfeer is rustig, gemoedelijk en gezellig. Door de kleinschaligheid leg je gemakkelijk contact met andere kampeerders. Het zou zomaar kunnen dat daar heel leuke vriendschappen uit ontstaan! De kids vermaken zich prima met elkaar. Met hun nieuwe vriendjes en vriendinnetjes beleven zij de tijd van hun leven. Op bijna alle kleine campings kun je gewoon gebruikmaken van een wifi-netwerk. Ideaal voor als jullie ’s avonds online naar een leuke film willen kijken.

Bella Italia

Italië is een zeer populair vakantieland. Niet alleen vanwege de mooie natuur, maar ook door de prachtige steden met een rijke historie. Actief wandelen of juist languit relaxen op het strand: de keuze is aan jou. Een echt Italiaans ijsje maakt de vakantie compleet. Bella Italia heet je van harte welkom!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter