Kleine campings in Italië

  • Camping met <60 staanplaatsen
  • Geniet van rust en ruimte in de natuur
  • Speciaal door de ANWB geselecteerd

Kleine campings in Italië

2 personen
97 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Ontdek de charme van kleinschaligheid op een kleine camping in Italië

Midden in de natuur vind je deze kleine Italiaanse campings, elk met hun eigen authentieke karakter. De ontvangst is hartelijk en gastvrij. Ook ben je met je camper meestal van harte welkom.Een vakantie op een kleinschalige camping in Italië is niet alleen leuk in de zomer, maar ook zeker in het voorjaar of in het najaar. Het weer is er dan nog steeds aangenaam en je ervaart nog meer rust.

Een kleine camping heeft veel voordelen

Vakantie is het ultieme moment om tot rust te komen en de drukte van alledag achter je te laten. Op deze kleine campings in Italië laad je je batterij weer helemaal op. Een kleinschalige camping is niet alleen leuk voor gezinnen; ook als je geen kinderen hebt en op zoek bent naar rust, ruimte en een camping midden in de natuur ben je bij deze geselecteerde campings aan het juiste adres. Er is geen drukte van animatieprogramma’s en ’s avonds ervaar je geen overlast van jongeren die terugkomen van het uitgaan.

La dolce vita op de mini camping in Italië

Geniet van de lange zomerse dagen aan het zwembad of zoek een kampeerplek bij een rivier of aan een van de Italiaanse meren. Verschillende kleine campings in Italië bevinden zich vlak bij het water of hebben een zwembad. Neem een duik in het Comomeer of geniet van andere vormen van waterrecreatie. Dompel je onder in het goede leven, lees loom een boek bij je tent, geniet van het samenzijn met je gezin en laat je verleiden door al het lekkers dat de Italiaanse keuken te bieden heeft.

Ervaar hoe kindvriendelijk een kleine camping in Italië is

Ook met het hele gezin beleef je op deze campings een geweldige tijd. Een kleine camping in Italië is kindvriendelijk, omdat kinderen er totale vrijheid ervaren. Ze beleven talloze avonturen, maar wel in een veilige en kleinschalige omgeving. Op een kleine camping in Italië ervaar je een gevoel van veiligheid. Je laat je kinderen los in de wetenschap dat ze makkelijk hun weg terugvinden naar de tent of de caravan. Zijn ze de weg toch even kwijt? Dan is er altijd een bekend gezicht dat weet hoe ze weer op hun kampeerplek komen.

Een afwisselende vakantie in zonnig Italië

De geschiedenis vind je op straat als je door Rome of Florence wandelt. Ontdek de rijke Italiaanse geschiedenis in deze en andere Italiaanse steden en dompel je onder in tijden van weleer. Fanatieke wandelaars halen hun hart op in de Alpen en de Dolomieten in het Noorden van Italië. Kom dicht bij de binnenkant van de aarde tijdens een bezoek aan de Etna en de Vesuvius. Ook de zonnige stranden bij Livorno en de Amalfikust zijn populair onder vakantiegangers. Neem verder zeker de tijd om de Italiaanse culinaire specialiteiten te ontdekken! Een pizza of een pasta smaakt in Italië toch echt beter dan thuis.