Camping Lombardije

2 personen
52 campings gevonden

Camping in Lombardije

Wil je met de auto, caravan en camper op vakantie naar Italië? Bekijk dan snel ons aanbod aan campings in Lombardije, Noord-Italië. Deze regio staat vooral bekend om het Gardameer, Comomeer en Lago Maggiore. Modeliefhebbers kunnen niet voorbij aan hoofdstad Milaan. Wij hebben ongeveer 50 campings voor je geselecteerd waar je alle comfort vindt waar je naar op zoek bent. Maak een keuze aan de hand van de ANWB-score en de beoordeling van kampeerders, en maak gebruik van het filter aan de linkerkant.

Ontspannen op de camping

Voordat de vakantie begint, hebben jij en de kinderen al veel voorpret, maar als de reis achter de rug is, kan de vakantie pas echt beginnen. Terwijl de kinderen naar het zwembad rennen, klappen de volwassenen de campingstoel uit en genieten ze van een glas Italiaanse wijn.

Genieten van de Italiaanse zon

Je gaat niet voor niets naar Italië op vakantie: je wilt natuurlijk van de zon genieten! Op een camping in Lombardije waan je je in een paradijs. De diepblauwe meren lenen zich uitstekend voor een boottocht in de natuur. Maar de camping zelf biedt ook genoeg mogelijkheden voor vermaak: zo kunnen de kinderen er lekker spelen in de speeltuin. Hebben jullie trek gekregen? Haal dan een echte Italiaanse pizza in het restaurant!

Leuke uitstapjes maken

Je verblijft op een camping in een prachtige omgeving, waar je al het comfort vindt dat je je maar kunt wensen. Toch is het zonde om op je kampeerplek te blijven, want de regio Lombardije is zó mooi en veelzijdig! Maak een wandeling in de Alpen of bezoek de historische centra van steden als Brescia, Bergamo en Milaan om flink wat cultuur op te snuiven.