Campings in Noord-Italië aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Noord-Italië aan zee

2 personen
300 campings gevonden

Zon en strand bij een camping in Noord-Italië aan zee

Bij velen staat vakantie vieren op een camping in Noord-Italië aan zee boven aan het verlanglijstje. Helemaal niet zo gek, want hier geniet je van lange, zorgeloze dagen aan het strand, terwijl de wind door je haren waait. De kids halen een echt Italiaans ijsje bij de lokale ijsboer of genieten in een strandtent van een verse pizza uit de houtoven.

Wakker worden met de frisse zeelucht en het geruis van golven op de achtergrond

Vier je vakantie op een camping in Noord-Italië aan zee, dan is de kans groot dat je iedere ochtend wakker wordt van de frisse zeelucht en het geruis van golven op de achtergrond. Je komt hier volledig tot rust en de camping is de ideale basis voor een ontspannen vakantie. Geniet iedere ochtend van een verse cappuccino en haal broodjes bij de lokale bakker.

Breng een bezoek aan het prachtige Venetië

Tijdens je vakantie op een camping in Noord-Italië aan zee mag een bezoek aan Venetië niet ontbreken. De stad ligt op een groep kleine eilanden midden in een lagune en staat bekend om de vele gondels en de kathedraal op het San Marcoplein. Probeer wel vroeg in de ochtend naar de prachtige havenstad te gaan; Venetië wordt in de middaguren namelijk erg druk bezocht door toeristen.