Campings aan zee in Italië

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Camping aan zee Italië

Landen
Italië
X
Zwemmen
Zee met strand
X
Wissen

318 campings gevonden

<
1
2
3
4
...
>

Ontspannen genieten van het goede leven aan de Italiaanse kust

Italië grenst aan maar liefst vier zeeën, namelijk de Adriatische, de Ionische, de Ligurische en de Tyrreense Zee. Het land heeft dan ook een kustlijn van 7.600 kilometer. Een camping aan zee in Italië vinden zal dus geen probleem zijn! De campings die ANWB Camping voor jou heeft geselecteerd, liggen stuk voor stuk aan of heel dicht bij het strand, zodat je nooit ver hoeft te lopen voor een frisse duik of een prachtige zonsondergang!

Altijd een camping die bij je past

Zon. Zee. Strand. Genieten. Op een camping aan zee in Italië zijn alle ingrediënten aanwezig voor een heerlijke vakantie. Het enige dat jij hoeft te doen, is een wensenlijstje opstellen en met behulp van de filters in de zoekfunctie een camping vinden die daarop aansluit! Vind je een mooie staanplaats met voldoende schaduw belangrijk of juist een compleet uitgeruste huuraccommodatie? Mogelijk ben je juist op zoek naar een actieve gezinscamping met een gezellig animatieteam waar de hond ook mee mag. Of verkies je juist een kleinere kampeerplaats waar je van je rust geniet? Wat je ook zoekt, ANWB Camping zorgt ervoor dat je altijd van alle gemakken bent voorzien. Zo kun je samen of met het hele gezin onbezorgd genieten van de schitterende Italiaanse kust!

De mooiste Italiaanse stranden

Bij je keuze voor een camping aan zee in Italië kijk je niet alleen naar de kampeerlocatie zelf, maar ook naar de regio. Aangezien Italië verschillende soorten stranden heeft, is het handig om onderscheid te maken tussen de fijne zandstranden, stranden om te watersporten en bijvoorbeeld de levendige stranden met veel toeristen. Rond Sardinië kun je prima duiken en snorkelen en in Toscane kun je uitstekend langs het strand flaneren. In de regio's Emilia Romagna en Veneto vind je diverse kustgebieden, variërend van bruisende stranden met veel nachtclubs tot ruime gezinsstranden en verlaten kiezelstranden waar je een heerlijke wandeling maakt!

  • Sorteer
  • Kaart
  • Filter