Campings in Noord-Italië met zwembad

  • Alle ingrediënten voor een verkoelende vakantie
  • Waterpret voor zowel jong als oud
  • Gegarandeerd een leuke vakantie!

Campings in Noord-Italië met zwembad

2 personen
442 campings gevonden
<
1
2
3
4
...
>

Italiaans genieten op een camping in Noord-Italië met zwembad

Toe aan een heerlijke campingvakantie met het hele gezin? Verblijf op een camping in Noord-Italië met zwembad en kom helemaal niets tekort. Je kampeert bijvoorbeeld aan het Gardameer of Comomeer met uitzicht op de bergen. Zowel de Italiaanse Alpen als de Dolomieten zijn geliefd onder wandelaars en fietsers. Daarnaast heeft Noord-Italië je nog veel meer te bieden.

Kamperen in Lombardije

Lombardije bijvoorbeeld is een populaire regio in Noord-Italië. Je geniet er van het mediterrane klimaat, de groene omgeving en de prachtige meren. Toch is het niet alleen vanwege de natuur dat je kiest voor een camping in Noord-Italië met zwembad. De streek kenmerkt zich namelijk door allerlei architectonische hoogstandjes waaronder verschillende romaanse kerken en Venetiaanse paleizen.

Ontdek de Italiaanse Rivièra

Verblijf je graag in het noordwesten van Italië? Reis dan af naar Ligurië, een schilderachtige kustregio. De streek heeft een mild zeeklimaat en is heerlijk om je vakantie door te brengen. Maak een wandeling door de Ligurische Alpen of bezoek het dorp Gunea. Het schiereiland van Portofino is eveneens de moeite waard om een dag door te brengen.

Waarom je kiest voor een camping met zwembad

Een verblijf op een camping in Noord-Italië met zwembad is om verschillende redenen interessant. Je bent voorzien van de nodige luxe en voorzieningen en dit weten ook je kinderen te waarderen. Ze vermaken zich prima in en rondom het zwembad. Na een ontspannen dag op de camping of een uitje in de regio eet je met elkaar Italiaanse pizza die je bestelt op het kampeerterrein zelf.