Campings in Sardinië aan zee

  • Campings die direct aan zee gelegen zijn
  • Voor liefhebbers van strand, zee & zon
  • Populaire campings, dus reserveer snel

Campings in Sardinië aan zee

2 personen
37 campings gevonden

Een echte strandvakantie op de camping op Sardinië aan zee

Geniet van een strandvakantie op een camping op Sardinië aan zee. De campings bevinden zich langs de ongerepte kuststrook in het zuiden of aan de populaire Costa Smeralda. Je hebt daarmee meer dan voldoende keus. Niet alleen voor een zomervakantie is Sardinië een aanrader; ook in het voor- en naseizoen is het eiland een heerlijke bestemming voor een wandelvakantie. De prachtige wandelroutes door verschillende natuurparken zorgen voor adembenemende uitzichten. In de schilderachtige dorpjes kom je misschien zomaar iemand tegen in traditionele klederdracht. Feest ook mee tijdens een van de traditionele festivals.

Gevarieerde campings op loopafstand van zee

Ben je op zoek naar rust of wil je genieten van een vakantie met zon, zee en strand samen met je kinderen, kies dan voor een vakantie op dit zonnige eiland. In deze selectie aan campings op Sardinië vind je campings waar van alles te doen is voor het hele gezin. Het animatieteam staat klaar om je te ontvangen met leuke activiteiten. Wil je genieten van je rust, ook dan vind je in deze selectie een camping die bij je past.

Witte stranden en een azuurblauwe zee

Sardinië is een waar paradijs met de prachtige stranden en de diepblauwe zee. Op Sardinië kan je terecht voor sportieve wateractiviteiten zoals snorkelen, kanoën en zeilen. Ook aan de kustlijn is voldoende te beleven. Laat op Sardinië de camping aan zee even achter je en ga wielrennen of paardrijden. Je vakantie is eveneens niet compleet zonder een bezoek aan het binnenland. Ontdek de pittoreske dorpjes en maak kennis met de specialiteiten van de Sardijnse keuken. Breng ook een bezoek aan de nuraghi. Deze torens zijn in de bronstijd gebouwd en op het eiland zijn er nog duizenden te vinden.