Luxe campings in Italië

  • 5-sterren top campings voor het hele gezin
  • Met veel voorzieningen, prachtig sanitair en een geweldig terrein
  • Geïnspecteerd door de ANWB

Luxe campings in Italië

2 personen
34 campings gevonden

Luxe campings in Italië

Vier je vakantie in het land waar het hele jaar door de zon schijnt en ga naar een luxe camping in Italië. Geniet in stijl van het land van de nieuwste mode en modern design op een 5 sterren camping in Italië. Hier vind je faciliteiten die voldoen aan de hoge eisen van comfort en ontbreekt het je aan niets.

Luxe kamperen

Maak van je vakantie een geweldige belevenis voor het hele gezin en geniet van het comfort en kwaliteit zoals je thuis gewend bent. Op een luxe camping in Italië vind je restaurants en winkels op het kampeerterrein. Flaneer op een zwoele avond over de boulevard van de camping of neem een wijntje op een van de terrasjes.

Ook voor de kids

De kids vermaken zichzelf, zodat jij lekker relaxt. Op de luxe campings van Italië is immers van alles te doen. Ze spelen uren in de waterparken, roetsjen van de lange glijbanen, klimmen en klauteren in de speeltoestellen en stoeien met hun vriendjes. Je hebt geen kind aan ze. En willen ze wat anders, dan is er uitgebreide animatie en kunnen ze kiezen uit spelletjes, knutselen of sportactiviteiten. 's Avonds sta je ze aan te moedigen langs het voetbalveld. Maar ook voor volwassenen is er voldoende entertainment, van aquagym tot heerlijke massages en barretjes voor lange avonden vol goede gesprekken en heerlijk eten. Na een vakantie als deze ga je weer uitgerust naar huis.

Prachtige omgeving

Op een luxe camping in Italië vind je alles wat je hartje begeert, maar ook buiten de camping is het genieten. Deze luxe campings liggen vaak op de mooiste plekjes in de prachtige natuur van Italië. Ontdek indrukwekkende meren omgeven door bergen, lange stranden aan de azuurblauwe zee en talloze steden met geschiedenis op elke hoek van de straat. Bezoek musea bomvol kunstobjecten en slaperige dorpjes waar je het echte Italië nog tegenkomt. Proef la dolce vita en geniet van de Italiaanse gastvrijheid en het heerlijke eten.

De keuze is enorm

Luxe campings vind je overal in Italië. Wat dacht je bijvoorbeeld van Toscane met zijn glooiende landschap vol cipressen en wijngaarden en natuurlijk het chique Florence? Of het Gardameer, waar de prachtige natuur uitnodigt tot lange bergwandelingen of een frisse duik in het meer? Of bezoek Ligurië en waan je rijk in het luxe Portofino, in de schilderachtige dorpjes en aan de indrukwekkende kustlijn.