9590 campings in 28 landen

  • Grootste aanbod te boeken campings
  • 250.000+ campingreviews
  • Vertrouwd via ANWB
Camping Antholz
bekijk 16 foto 's
Charme Erkend

Camping Antholz

De licht glooiende en langgerekte camping is door een geluidswal gescheiden van de weg. De open standplaatsen liggen deels op lage terrassen en hebben weinig schaduw van de nog jonge begroeiing. Het luxueuze sanitair bevindt zich onder het restaurant. De camping is geschikt voor wandelaars en natuurliefhebbers. Langs de camping loopt een langlaufloipe, een skilift ligt 1 km verderop. Er rijdt een skibus.

“Kom als gast en vertrek als vriend”, zegt Rudolf Wieser graag. Hij is eigenaar van van Camping Antholz aan de niet drukke provinciale weg 44 in Zuid-Tirol, het Duitssprekende deel van Italië. Van die weg heb je als kampeerder toch al geen last: Wieser heeft van grote keien een dikke geluidswal gebouwd.

Op zijn camping zijn ongeveer 160 toeristische staanplaatsen. Ongeveer, want eventueel kun je ook op het gras rond de camping terecht. Voor een meerprijs zijn er comfortplaatsen. Op een tentenveld kun je in de zomer kamperen. Veel bomen staan er niet en de bomen die er zijn geven weinig schaduw. Huur eens een houten 'slaapvat', een romantische halfronde hut met een slaapkamer en zithoek.

Comfortabele camping

In het centrale sanitairgebouw zijn goed onderhouden en schone douches, toiletten en een douche en toilet voor gehandicapten. Wie met een camper komt, vindt op de parkeerplaats voor de camping het servicepunt voor chemische toiletten. De camping heeft een restaurant en winkel. Op 500 meter zijn nog andere restaurants en een supermarkt. Nieuw zijn de gratis infraroodcabines en een sauna voor 4 personen.

Winter- en zomercamping

In het wintersportseizoen stap je voor de camping op de gratis skibus, die je in een kwartier naar Kronplatz Bell brengt. Hét wintersportcentrum in de regio. In de zomer is de camping het uitgangspunt voor bergwandelingen. Door de achteruitgang stap je zo het pad op om lange wandelingen te maken over bosrijke berghellingen. Geen bezoek aan de regio is compleet zonder een ritje van een paar minuten naar het Lago d'Anterselva (Antholzer See). Dat bergmeertje heeft een klein kiezelstrand. Rijd je verder door dan je bij een knooppunt van wandelpaden.

Gratis bus

Camping Antholz is bereikbaar over een nieuw aangelegde provinciale weg. Eenmaal ingeschreven als gast mag je gratis met de bus door het Antholzertal rijden.


Deze camping is niet te reserveren bij de ANWB

Bekijk vergelijkbare campings

Details

Algemene informatie Algemene informatie
Voor kinderen Voor kinderen
Toeristische staanplaatsen Toeristische staanplaatsen
Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair
Recreatie Recreatie
Eten & drinken Eten & drinken
Campingbepalingen Campingbepalingen
Campers Campers
Adres & route Adres & route
Website Website

Beoordelingen

ANWB score

Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Meer informatie

Zwemmen 12,5% van de ANWB score
Zwembaden
Zwemmen in natuurwater
Terrein 25% van de ANWB score
Staanplaatsen
Indruk terrein
Sanitair 40% van de ANWB score
Bijzondere voorzieningen
Kwaliteit sanitair
Eten & drinken 10% van de ANWB score
Boodschappen
Eetgelegenheid
Recreatie 12,5% van de ANWB score
Speel- en sportfaciliteiten
Animatie

Kampeerders reviews

Camping Antholz heeft nog geen reviews van kampeerders.

Vergelijkbare campings

Camping Antholz is niet te reserveren bij de ANWB, hieronder hebben we een aantal alternatieven voor u neergezet.

iDeal Mastercard Visa